Ha 5 sebességes a kocsim, lehet 6 ha kicserélem a sebesség váltót?
Üdv, 5 sebesség szerintem kevés egy Golf 4-be akkor is ha hosszú fokozatok, de a 6 sebesség pedig nagyon rövidek... 1.) Melyik a jobb?
2.) És csak cserével lehet több sebesség, vagy elég betenni +1 kicsi fogaskereket a mostaniba és lesz 6.-ik sebesség?
Annyi ilyen kerdes volt mar ahova annyiszor leírtuk már,hogy nem hülyék dolgoznak a gyárban!Nem veletlenül nincs benne 6. sebesseg!
Arrol meg nem is beszelve hogy meg ha ugy mukodne a dolog hogy fogom magam azt beleteszek a valtoba egy fogaskereket azt van 6.!
És mégis milyen Golf4-ed van?Vagy mi találjuk ki hogy az 1.4-es 75 lovast akarod kínozni a 6 ganggal,vagy éppen a 3.2-es VR6-t?
Egyébként meg minek a 6. sebesség?Gondolom te is az a fajta vagy aki 50-nél már 5be kínozza,mert azthiszi az alacsony fordulat jó a motornak,meg hogy attól majd termeli az üzemanyagot...
Barátom 1.9 TDI, 81kW :)
Németbe járok vele és 190km-200-nál már maxon ordít a motor... Nem gyorsabb akarok lenni, így is mindenki lehagy, csak a fogyasztás legyen kevesebb 160km felett. Kevesebb kW-s motorban is simán van 6 sebesség.
"Németbe járok vele és 190km-200-nál már maxon ordít a motor.."
Szerencsetlen 1.9tdi pont 190-et megy végsebességre...tehat te magyarul egyfolytában a maximumon gyilkolod,de sírsz a fogyasztas miatt....no comment.....
Ha jól tudom a 110lovasban az ASD volt a leghosszabb váltó. Ez 2000-et forgot 90-nél.
Ennél a DRW van ami hosszabb 110@2000rpm és az FJW ami 130@2000(ez nem biztos, de kb) viszont a hátrányuk hogy minden fokozat hosszú.
7-tes, ne értetlenkedj, épp az hogy max, váltóval a fordulatok leesnének és nem 220-at akarok menni hanem 190-nél csendben amennyire lehet. (És a motor is Calgonnal tovább él).
8-as, igen 80 felett tudom csak 5-tösbe tenni, másként rángat, alacsony a fordulat. Hogy milyen váltó van most benne nem tudom, csak a motor kódszámát ALH
Google ezt dobta ki, de ezen ha valaki elmegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!