Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az audiról?

Figyelt kérdés

inkább tapasztaltabb emberek válaszaira vagyok kiváncsi :

[link]

2016. okt. 15. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy roncs,ami ráadásul kereskedőtől van.

De legalább korrekt,és leírja hogy váltóhibás az autó.

Persze ha neked ez kell,értesz hozzá,és van rá legalább 1.5 milliód félretéve,akkor még a végén jó is kijöhet belőle.

De persze akkor nem itt kérdeznél.

Csak úgy jelzem hogy én fél millióért vettem ennél 3 évvel fiatalabb autót,az alsó középkategóriából egy 2 literes motorral,és így is költve lett már rá 1 millió mindössze egy év alatt.

2016. okt. 15. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyébként teljesen irracionális kérdés.

Ilyet maximum egy tizenéves kisgyerek kérdez,aki még álmodozik.

A neved alapján ez több mint valószínű.

2016. okt. 15. 12:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Meg itt egyébként teljesen lényegtelen a nevetséges 200 ezres ár,mikor csak az okmányirodában hagysz 200 ezret az átíráskor,30 ezret az eredetvizsgán,és úgy 250-350 ezret az első biztosításon és adón.

Utána ha elviszed olajcserére,vezérléscserére,cserélsz fékbetéteket és szűrőket ahogy illik egy használtautón,akkor az egy 4.2 A8-nál még legalább 250-300 ezer.Ha gumizni is kell,akkor még 250 ezer.

Tehát ha az autó teljesen rendben lenne,és nem számolnánk a vételárat,akkor is 1 millió lenne első körben.Aztán ehhez majd hozzájön a 250-500 ezres tétel a váltó miatt,aztán még legalább 250-500 ezer ahhoz hogy nagyjából üzembiztos legyen.

Tehát ha nincs 2 milliód zsebben első körben,akkor bele se kezdj,mert még átírva se lesz.

2016. okt. 15. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Én gondolkozok rajta, hogy hívjam e fel :))

300 ezerért renberakják a váltót, 50 ezret számolok a szélvédőre, 200ért átiratom, és van egy fullos, elég jól kinéző, bivalyerős autóm. Volt amúgy pont ilyen A8-asom, elég hálás gép. Csak én is mikor eladtam, baj volt a váltójával, meg akkor nem volt pénzem annyi benzinre, mint amennyi ennek kell.

2016. okt. 15. 13:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Ránézésre törött, összetákolt autó, futása nem valós, az ülések alapján, vagy elhanyagolták, és sose volt gazdája az autónak.

Esetleg azért venném meg, hogy széthajtsam, aztán kiáruljam belőle az alkatrészeket, mert eladni ezt már nem lehet.

Költeni meg nem szabad egy ilyen lelakott példányra. Csak hajtani amíg megy és élvezni

2016. okt. 15. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Totalcar Rulettkerék cikkeit, ott a fent leírtakat levezetik neked részeltessen is. Most éppen egy Audi A6-al küzdenek. És egy A8-hoz még többe kerülnek a cuccok, és ráadásul ritkább is.
2016. okt. 15. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:
A mostani rulettkerekes Audival semmi extra gubanc nem volt, az nem ok, hogy megijedjen az Auditól :)
2016. okt. 15. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez igaz. :)

Azért hoztam fel példának mert 880 euróért vették és már 1.1 milliónál járnak vele. Jo persze itt hozáadódott a forgalomba helyezés költsége de akkor is rámet 500 a rendberakásra. Éz azt alapvetően jó allapotú volt. Az emlitett A8 meg már a képeken is latszik, hogy szét van hajtva

2016. okt. 16. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!