Erről az audiról vélemény?
2013. máj. 13. 18:30
1/10 anonim válasza:
Gondolom azért mert a 2.5-ös v6-os motor elég gubancos.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__417..
2/10 anonim válasza:
Az előbbi linkemben A4-es Audi van, de a motor ugyanaz.
3/10 anonim válasza:
Azon elgondolkodnék, hogy vajon véletlenül hirdetnek hasonló évjáratú autót másfél-kétszer ennyiért.
Szerintem nem véletlenül ez az egyik legolcsóbb A6 2.5 tdi.
4/10 anonim válasza:
Figyeljétek meg, az 1.9-es TDI-k majdnem kétszer ennyibe kerülnek. Ez szerintem mindent elárul.
5/10 anonim válasza:
Még az autómata váltó is rátesz egy lapáttal az ár csökkenésre
6/10 anonim válasza:
1-es vagyok
ma 18:55
Igazad van hogy az 1.9 tdi sokkal drágább, de ez az audi az átlagnál is sokkal olcsóbb, szerintem már valami a végét járja benne.
7/10 anonim válasza:
Mert egy 2.6-os dízelt összkerékhajtással és automata váltóval nemigen tud drágábban eladni. Így hátha valaki ráharap.
8/10 anonim válasza:
Ha jó az autó el lehet adni jóval drágábban is. Ezek szerint ez nem jó :D
9/10 anonim válasza:
Automata, nagy motor, sok lóerő nem is a 150-es fizethetsz utána rendesen.
10/10 anonim válasza:
az audinak egy hatalmas tévedése/hibája volt a v6 tdi. az elnyűlhetetlen sor5ös tdi-kkel szemben ezek 300-400 ezer km után széthullanak, és arany árba megy hozzájuk az alkatrész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!