Mi a véleményetek az E46-os BMW 330d - 330 xd-ról?
E46-os 330-as BMW-t szeretnék venni. 330d vagy xd-t.
M-packet felszereltséggel.
Kinek van ilyen vagy ki ismeri a típust?
tapasztalatokat kérnék.
1.8 millió körül nézegettem
konkrétan ez a típus tetszik.
Dehogyis, nem kevés az 1,8 milla, sőt, az én szememben sok is egy E46-ért.
Szóval a lényeg, hogy ennyiért biztos jót találsz, és ez a 3000-res turbódízele a BMW-nek nagyon állat, akkorát tol, hogy gyorsulás közben levegőt sem bírsz venni, annak ellenére, hogy a lóerő nem tűnik soknak.
1,8 -ért szerintem is lehet jót fogni.
megnézek egy párat aztán remélem belenyúlok egy jóba. talicskafékező emberektől úgysem veszek :D
köszönöm a válaszokat
1.8-ból muszáj jót venned, mert kb ez a top ár ezért a típusért. Van még pár autó hasznaltauto.hu-n 1.8 millió után, de nem sok.
Mostanság nézegettem az E46-okat, bár én leginkább kombit és benzinest kerestem. Hááát attól függ mik az igények, én 1,5 millió alatt nem találtam olyat ami tényleg SZÉP és jó lett volna. Kisebb-nagyobb kompromisszumokkal lett volna másfél alatt is, de végül úgy döntöttem, hogy 2 millát nem fogok adni egy 15 éves autóért és hagytam a faxba az egészet.
Dízelből nagyobb a kínálat és nagyobb a sz0pófaktor is és árban is olcsóbbak. 1,8 milla szerintem egyáltalán nem sok egy szép E46-ért.
A kötelező dolgokat fusd végig, könnyen bele lehet futni túlárazott darabba ( én pl találtam olyan 320i-t ami gyönyörű volt, csak vélhetően a kormánylégzsák hiányzott belőle :D ), szal nagyon alaposan nézd végig mert könnyű mellényúlni.
Sok autót hirdetnek M-Packet szlogennel és valójában ezeknek a fele nem az. A bimmer.work weboldalon alvázszám alapján meg tudod nézni tényleg M-Packet-e vagy sem, illetve mi volt a gyári felszereltsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!