Első autó dilemma?
Sziasztok!
Van pár autó amit kinéztem, de nem tudok dönteni.
Honda civic
Opel vectra b
suzuki ignis
wolkswagen golf
ford mondeo
fél millió ftig nézek autókat tehát értelemszerűen kb 90-es és2000-es években gyártott típusokról van szó.
Valami tanácsot tudtok adni?
ugyan itt tartok véléményezem amit eddig tapasztaltam
Honda -- Nem találtam ebben a kategóriában ami megfelelt volna az igényeimnek ( lett volna de távolságilag nem akartam 200 km-ert utazni egy 400 ezres autóért )
Opel vectra B -- A nagy szerelmem rengeteget megnéztem imádom ezt az autót átböngésztem róla több száz oldalnyi forumot akkor vegyél ilyet nem probléma a kicsit nagyobb fogyásztás és mindenképpen 1.8-assal vedd az a legemberibb változata . És számíts rá hogy nagy autó ugyhogy fura volt nekem vezetni . Viszont rohadás kényelmes és rengeteg extra van benne . Jót találni belöle nehéz én megnéztem már egy olyan 6 vekit de ebből 5 cigánylimuzin volt 1 meg valszeg lopott
suzuki ignis - nem szeretem a suzukit nem is kerestem
wolswagen golf - nem szeretem nem néztem bár ajánlották hogy nézzem
ford mondeo - nekem kényelmetlen volt egyedül a GIA felszereltésgüben volt más ülés az elfogadható volt . sokan ajánlották nem rosz de az én szájízemnek kemény az ülése .
Amiket néz meg - seat cordoba - opel astra g - suzuki swift
És az én nagy szerelmem : A mazda 323F gyönyörű autó szerintem és ebben az árketegóriában lehet találni ! én is most ezt vadászok !
Ha fél millióból veszel autót, akkor feltételezem a fenntartására sem lesz sok pénzed, tehát a listából egyedül az Ignis lesz megfelelő.
A Golf és Civic szervizelése egész biztos magasabb lesz, a Vectráé vagy Mondeoé pedig akár egy tizes szorzóval több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!