Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autó dilemma?

Első autó dilemma?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van pár autó amit kinéztem, de nem tudok dönteni.

Honda civic

Opel vectra b

suzuki ignis

wolkswagen golf

ford mondeo

fél millió ftig nézek autókat tehát értelemszerűen kb 90-es és2000-es években gyártott típusokról van szó.

Valami tanácsot tudtok adni?

2016. okt. 12. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is most nézelődök első autót majd és eddig a civic tetszik, formára, célnak megfelelően, megbízhatónak tartom - alapból húz a szívem a japán minőség felé plusz van ismerősöm aki szintén nem bánta meg hogy azt vett, úgymond random vásárlás volt, tehát nem márkára ment, hanem ami tetszik, neki pedig van pár ismerőse már aki tud szerelőt, alkatrészes ismerősök stb, ami nem hátrány.
2016. okt. 12. 19:55
 2/3 anonim ***** válasza:

ugyan itt tartok véléményezem amit eddig tapasztaltam

Honda -- Nem találtam ebben a kategóriában ami megfelelt volna az igényeimnek ( lett volna de távolságilag nem akartam 200 km-ert utazni egy 400 ezres autóért )

Opel vectra B -- A nagy szerelmem rengeteget megnéztem imádom ezt az autót átböngésztem róla több száz oldalnyi forumot akkor vegyél ilyet nem probléma a kicsit nagyobb fogyásztás és mindenképpen 1.8-assal vedd az a legemberibb változata . És számíts rá hogy nagy autó ugyhogy fura volt nekem vezetni . Viszont rohadás kényelmes és rengeteg extra van benne . Jót találni belöle nehéz én megnéztem már egy olyan 6 vekit de ebből 5 cigánylimuzin volt 1 meg valszeg lopott

suzuki ignis - nem szeretem a suzukit nem is kerestem

wolswagen golf - nem szeretem nem néztem bár ajánlották hogy nézzem

ford mondeo - nekem kényelmetlen volt egyedül a GIA felszereltésgüben volt más ülés az elfogadható volt . sokan ajánlották nem rosz de az én szájízemnek kemény az ülése .

Amiket néz meg - seat cordoba - opel astra g - suzuki swift

És az én nagy szerelmem : A mazda 323F gyönyörű autó szerintem és ebben az árketegóriában lehet találni ! én is most ezt vadászok !

2016. okt. 12. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha fél millióból veszel autót, akkor feltételezem a fenntartására sem lesz sok pénzed, tehát a listából egyedül az Ignis lesz megfelelő.

A Golf és Civic szervizelése egész biztos magasabb lesz, a Vectráé vagy Mondeoé pedig akár egy tizes szorzóval több.

2016. okt. 13. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!