Felújítsam a III-as Golfomat első tulajként, vagy cseréljem le egy másik használt autóra, ha MEGBÍZHATÓ autóra vágyom? (a Golfom részletei lenn)
- 18 év alatt egyszer hagyott cserben! (5 éve a termosztát túlhűtötte a vizet, de cserélve lett, azóta minden oké)
- 175 000 km-t futott (1.4 benzines, 1994-es évjárat 5 ajtós CL)
- első tulaj vagyok, garázsban tartott
- alja rozsdásodik, jelenleg nem használom, mert spórolok
- üzleti ügyek miatt évente néha 1500 km-t kell vele megtennem egyhuzamban a jövőben - nem akarom, h kint lerobbanjak vele
- 400 000 -ért (megbízható ismerős autószerelő és karosszériás ismerősöktől) csilli-villi kívül-belül felújítást kapna VAGY: ugyanennyiért vegyek egy használtat???
MELYIK A MEGBÍZHATÓBB MEGOLDÁS, HA nem akarok külföldön lerobbanni és vesztegelni?? Szerintetek? Mindenkinek köszi!
Jolinar,
és az az autó, amit ennyiért vennék 500 000 ft (mert kb. 100 000 kapnék ezért a Golfért kb.) szóval az az autó mennyire lesz MEGBÍZHATÓ 1000-2000 kilométeren évente többször?
Százalékban kérdezem.
Ha valóban ennyi km van benne, akkor tartsd meg. Véletlenül se kell arra 400-at költeni! 100-200-ból meg lehet javítani a rozsdásodást, kijavítgatni a festést. Felesleges az egészet festeni.
Úgy gondolom, hogy 200-ból kellő felújítást kaphat, ha tényleg ennyi benne a km és nincs vészesen elhanyagolva.
Annak semmi értelme, hogy veszel 500-ért egy másikat, ami lehet, hogy még rosszabb lesz.
uhh lehet félreérthető voltam
MEGBÍZHATÓ = NEM ROMLIK EL AZ ÚTON pikk-pakk
(nem a saját testi épségem biztonságát értem ezalatt)
Kedves utolsó,
igen köszi, ezzel tisztában vagyok, hogy nem fogom visszakapni, hiszen az autó nem befektetés
Számomra autó nem befektetés, hanem eszköz.
Ezt is 0 km-esen vettem anno, és ami még hozzá(m) tartozik a tényekhez: egyszerűen nem bízom a használt autókban.
Ki tudja mifélék kifélék?
Ha autó, akkor csakis vadiúj.
Akkor inkább járok sok-sok évig tömegközlekedéssel és repkedek, minthogy ráfizessek egy használtautóval.
Vennék én használtautót, ha lenne bizalmam.
De az nincs.
Ezért raktam ki a kérdést igazából.
Köszi mindenkinek az eddigieket, meg fogom fontolni.
Kíváncsi vagyok még más(ok) vélemények(i)re is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!