Felújítsam a III-as Golfomat első tulajként, vagy cseréljem le egy másik használt autóra, ha MEGBÍZHATÓ autóra vágyom? (a Golfom részletei lenn)
- 18 év alatt egyszer hagyott cserben! (5 éve a termosztát túlhűtötte a vizet, de cserélve lett, azóta minden oké)
- 175 000 km-t futott (1.4 benzines, 1994-es évjárat 5 ajtós CL)
- első tulaj vagyok, garázsban tartott
- alja rozsdásodik, jelenleg nem használom, mert spórolok
- üzleti ügyek miatt évente néha 1500 km-t kell vele megtennem egyhuzamban a jövőben - nem akarom, h kint lerobbanjak vele
- 400 000 -ért (megbízható ismerős autószerelő és karosszériás ismerősöktől) csilli-villi kívül-belül felújítást kapna VAGY: ugyanennyiért vegyek egy használtat???
MELYIK A MEGBÍZHATÓBB MEGOLDÁS, HA nem akarok külföldön lerobbanni és vesztegelni?? Szerintetek? Mindenkinek köszi!
ebben benne van a köv:
- teljes fényezés és alul a karosszéria rozsdásodások lemarása, alapozással!! (hasonló színe lesz)
- teljes alvázkarosszéria mélyfelújítás + védelem
- első két motorvédőlemez (valahol elhagytam:)
- motorolaj csere, fékolaj csere
- új akksi
- teljes új nyári + téligumiabroncszett teljesen új
- fékbetétek teljes cseréje
- műszaki vizsga
ez lenne összesen kb. 380 000 ezer
Szóval akkor a mesteremberek sokat kérnek?
(lehet keresek olcsóbbat, de azokban meg nem biztos, hogy megbízom)
Köszi mindenkinek az eddigieket.
Még gondolkodom.
Az autót még MINIMUM 10 évig használnám szívem szerint 20 évig is. (nem vagyok ki haénnem divatember, igazából magasról nem érdekel, ki mit gondol, milyen autóban ülök, ezt is azért választottam, mert anno ez akkor a legmegbízhatóbb alsó-középkategóriás autó volt)
Szóval akkor sok?
Gondolkodom...
gondolkodom...
A 400 ezres autó se lenne job.
Az átiratás és a járulékos költségek is kitesznek vagy 100-at amit már a felújításra költhetnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!