Milyen autóval kéne járnia egy 23 éves lánynak? Aki nagyon jól néz ki, jólöltözött, tanul és emellett dolgozik (nem qrva)
Szerintem amilyet szeret, meg tud fizetni és lehetnek egyéb fontos szempontok is.
Ha gazdag lennék hasonló paraméterekkel, s jól is tudnék vezetni, tuti valami határozott kinézetű terepjáróval járnék, az poénos lenne :) Sose lesz olyanom, mert sokat eszik, többnyire feleslegesen de az tetszik a legjobban :)
Az kicsit sem érdekelne, hogy ki szerint mivel kéne járnom. Ha már én veszem, az én igényeimnek feleljen meg s azok közt nem szerepel az, hogy mások helyeslően bólogassanak a választásomra.
Ha az adott lánynak ez fontos, akkor nem tudom, mit tegyen, mit várnak el manapság az emberek az ilyen lányoktól.
" Aki nagyon jól néz ki, jólöltözött, tanul és emellett dolgozik"
Még szerencse,hogy ilyen szerény vagy!Az ilyen szerény lányokhoz meg leginkább egy Porsche Panamera vagy valami Bentley illik a legjobban!Abból a pénzből amit olaszban összeszo ptál telni is fog rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!