Mi ez a nagy Volkswagen mánia?
Mert általában mindig az ilyen olcsó, jelentéktelen autó kell a népnek.
Anno kezdődött a Ladával, aztán BMW E36(bár még mindig nagy kultusza van, számomra érthetetlen okokból), Buzuki, most meg a Fosvágen.
Tény, hogy olcsó a fenntartása, de bakker. Egy fapados, 4 keréken guruló taliga az egész autó.
Ha már autót vesz az ember, adja meg a módját.
Én egy Mk2-es Mondeo tulaj vagyok, s örülök neki, hogy nem egy tucatverdát vettem. Ebben az autóban még mindig van elegancia. És nem sokkal drágább, mint egy Golf. A Passat-nál meg még olcsóbb is és szerény véleményem szerint jobb is.
Azt hogy fapad nem teljesen értem, mit takar?
Nekem egy n+1 golfom van, van benne digit klíma, ülésfűtés, tükör fűtés, rendes ülés. (pl ezeket a 2éves családi autónk nem tudja)
"Én egy Mk2-es Mondeo tulaj vagyok, s örülök neki, hogy nem egy tucatverdát vettem. Ebben az autóban még mindig van elegancia."
Használd egészséggel, de nehogy elkezdd magyarázni, hogy jobb a Ford, mint egy 3-mas BMW, vagy egy Passat (Golfot a Focussal kell hasonlítani, és ja, a Golf jobb mint a Focus).
VW- nek pont az az egyik előnye, hogy sok van belőle. Emiatt a bontott alkatrészek nyomott aron vannak. Az újak pedig alapből olcsóbbak szinte minden autóenál, kivetel opel, suzuki. 500000- 1.5 milliós kategóriara gondolok ezzel.
Lehet, hogy dragább megvenni de aki hosszútavon tervez vele annak bőven visszahozza a pluszban ráfordított összeget. Szerintem jobb ugy javítani egy autót, hogy bármilyen alkatrészt 1-2 napon bellül olcsón beszerzel, mint valami "ritkasághoz" hetekig keresgélsz fórumozól azért, hogy viszonylag olcsón mekapjad ,vagy egyatalán meg tudjad venni.
De ez csak az ez nezőpontom. Ráadásul még megbízhatóak is.
15# vagyok:
"Egy fapados, 4 keréken guruló taliga az egész autó."
2002-es Golf iV 1.9 PD-m van (faceliftes). Gt felszereltség. Extrái: 4 el ablak, el és fűthető tükrök, Sport ülések (amik hosszútávon is nagyon kényelmesek, még egy Volvohoz képest is), digit klíma, ülésfűtés, Elől - hátul kartámasz, 2 pohártartó elől, az ajtózsebekbe belefér a fél literes üveg, 8 hangszóró, minden karosszéria elem gyárilag színre fényezett (nincsenek rajta fekete műanyag ajtó és lökös betétek), levehető vonóhorog.
Ha ez fapados akkor kíváncsi lennék mik a te igényeid?
Sok VW-be ezeknek az extráknak a nagyrésze benne van.
"ha jobban belegondolsz a márka jelentése "Népautó".
És akkor mivan, ha ezt jelenti a neve? A nép csak csóró proli lehet, vagy mi? Amúgy meg, a Mercedesnek a neve egy nő nevét jelenti, pedig hát mit értenek a nők az autókhoz, nemde? Vagy az Audi hallást jelent, hát akkor mit értenek ezek az autókhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!