Valami német autóra gondoltam,még körülbelül egy évem van választani.ami az árát illeti hát az kb egymilió forint körül.Ja és,ha kell külföldre is megyek egy autóért.
Az S8-ról csak annyit, hogy nyugodtan megveheted, ha rá tudod szánni MINDEN évben mosolyogva a vételárát. Illetve ebben a kategóriában érdemes egy vezetéstechnikai tréninget is elvégezni.
De komolyra fordítva a szót: ennyi pénzből japán vagy német 1,6-os szívó benzinest érdemes venni.
Ilyen olcsó kategóriában nem érdemes külföldivel bíbelődni, mert:
- ha megveszed 3000€-ért, akkor nem marad pénzre a hibajavításokra (abból pedig lesz bőven)
- ha megveszed 1000€ alatt, akkor marad ugyan pénz szervizelésre, de minek vele vacakolni, ha itthon van esély viszonylag jó állapotút találni.
2016. okt. 10. 08:37
12/21 anonim válasza:
Újabb agymosott idióta.. "Csak a níímet" abból is csak a drága amivel lehet jól seggetrázni józsiék előtt,aztán 3 ezerért tankolgatni a legoccobb kúton elbújdokolva. Vegyél trabantot,az is német és neked pont jó lesz.
2016. okt. 10. 09:22
13/21 anonim válasza:
Semmit nem írtál az igényeidről, csak hogy németben gondolkodsz. De mégis, mit? Kicsi, nagy, erős, tágas, szép, menő, takarékos, megbízható? Mit szeretnél? 1 millióból már lehet válogatni. Lehet jót és nagyon szart is kapni ennyiért. Az biztos, hogy 1 millióból kis- és kompakt kategóriában keresgélnék. A nagyautók általában többet is futottak (A4, Passat, stb), azokkal biztosan több lesz a gond, vagyis többet kell költeni rájuk. Ja és itt is áll a mondás: nem megvenni drága.
2016. okt. 10. 13:29
14/21 anonim válasza:
Én is níímet párti vagyok, egyszerűen csak azért, mert mondjuk egy japán vagy francia autó formája nem jön be, se a belsejük, se a külsejük, nem a márkát utálom, nincs velük semmi bajom.
Elsősorban a VW-re és az Audira gondolok. A BMW-k sem tetszenek már, az E46 volt talán a legszebb, ha a hármasokat nézzük.
A kérdezőnek annyit, hogy valami 1.6 benzint vegyen, vagy a szokásos TDI-t(csak ne legyél szmókendsármos hülyegyerek). Az 1.4 tényleg gyenge, de az 1.6 szerintem bőven elég, nekem is az van.
2016. okt. 10. 13:56
15/21 anonim válasza:
Fúú, hát ez az Audi S8 ez ütött. Mondjuk megértelek, nekem is volt ilyen Audi A8-asom, 4.2-esem 600.000-ért. És nem is hagyott ott egyszer sem. De nehogy már elsőnek ezt vedd, miközben amúgy is 1.8-as A4-en gondolkoztál :D
Vegyél egy 1.9-es TDI A4-et vagy Golfot, Passatot, ilyesmit.
2016. okt. 10. 15:27
16/21 anonim válasza:
Én egy éve vettem a szomszéd bàcsitól egy 1.6-os Stilo-t. Ô 2003-ban új autóként vette szalonban, aztàn beletett kemény 52 000 km-t 12 év alatt, évente olajcserézte Selenia olajjal +szûrôk, 10 évesen vezérlés cserét csinàltatott rajta (kora miatt), a lényeg, hogy ô vett magànak egy Dacia Dustert, mert az magasabb autó, könnyebb beülnie, ezt meg eladta. Mivel ismertem, tudtam, hogy rendbe van a kocsi, adtam érte 900 000 ft-ot. Remek autó, kényelmes, elég erôs, stabil, szóval tudom ajànlani a Stilot.
2016. okt. 11. 16:40
17/21 anonim válasza:
#16: hatalmas szerencséd volt, gyakorlatilag egy 3 évesnek megfelelő új autót vettél. Ilyen állapotban mindegyik autónak hibátlannak kell lennie, de talán a Stilo sem problémásabb az átlagnál. Gratulálok hozzá!
2016. okt. 11. 16:54
18/21 anonim válasza:
13-as megelőzött. Én is az igényeket hiányolom. Autót ugyanis az alapján választ az ember, nem hübelebalázs módra. Hol fogsz járni vele, mennyit naponta/havonta, hányan használjátok majd, mekkorák vagytok, csomagtérigény, stb.
2016. okt. 11. 18:43
19/21 A kérdező kommentje:
Hogy mik az igényeim?német legyen,nézzen ki valahogy,mivel nagyon hosszú távra tervezem,így,ha később esetleg lenne egy gyerekem ő is elférjen benne,meg a cuccai,de most egyenlőre elég,ha a haverokkal elvisz bulizni,extra ami kell bele:minimum két légzsák,minimum két elektromos ablak,fordulatszámmérő,szervó,meg klíma (mindegy milyen).Motorban valami erősebb kellenne mondjuk minimum száz lovas,meg,ha kevés lesz tudjam chiptuningolni (nem úgy,mint a fater egynégyes négyes kombi golfját)a váltó lehetne benne feszesebb,mint a fater kocsijába,mert az szörnyű.Minden nap járnék vele kb negyven kilométert elég rossz minőségű utakon és lehet összkerék is kéne,mert sajnos télen ritkán takarítanak utat.ja és ne legyen olyan alacsony,mint a golf.
2016. okt. 11. 19:29
20/21 anonim válasza:
Na hát ha úgyis gondolkoztál Audin, akkor lehet jó lenne neked egy Audi A6, a nagyszerű quattro hajtással. Nem tudom mennyi a pénzed, ennek függvényben ajánlom a C4-et vagy az újabb C5-öt is. Ha bírod a fogyasztást, akkor benzinest vegyél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!