Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen legyen az első autóm?

Milyen legyen az első autóm?

Figyelt kérdés
Valami német autóra gondoltam,még körülbelül egy évem van választani.ami az árát illeti hát az kb egymilió forint körül.Ja és,ha kell külföldre is megyek egy autóért.

2016. okt. 9. 22:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az S8-ról csak annyit, hogy nyugodtan megveheted, ha rá tudod szánni MINDEN évben mosolyogva a vételárát. Illetve ebben a kategóriában érdemes egy vezetéstechnikai tréninget is elvégezni.

De komolyra fordítva a szót: ennyi pénzből japán vagy német 1,6-os szívó benzinest érdemes venni.

Ilyen olcsó kategóriában nem érdemes külföldivel bíbelődni, mert:

- ha megveszed 3000€-ért, akkor nem marad pénzre a hibajavításokra (abból pedig lesz bőven)

- ha megveszed 1000€ alatt, akkor marad ugyan pénz szervizelésre, de minek vele vacakolni, ha itthon van esély viszonylag jó állapotút találni.

2016. okt. 10. 08:37
 12/21 anonim ***** válasza:
Újabb agymosott idióta.. "Csak a níímet" abból is csak a drága amivel lehet jól seggetrázni józsiék előtt,aztán 3 ezerért tankolgatni a legoccobb kúton elbújdokolva. Vegyél trabantot,az is német és neked pont jó lesz.
2016. okt. 10. 09:22
 13/21 anonim ***** válasza:
Semmit nem írtál az igényeidről, csak hogy németben gondolkodsz. De mégis, mit? Kicsi, nagy, erős, tágas, szép, menő, takarékos, megbízható? Mit szeretnél? 1 millióból már lehet válogatni. Lehet jót és nagyon szart is kapni ennyiért. Az biztos, hogy 1 millióból kis- és kompakt kategóriában keresgélnék. A nagyautók általában többet is futottak (A4, Passat, stb), azokkal biztosan több lesz a gond, vagyis többet kell költeni rájuk. Ja és itt is áll a mondás: nem megvenni drága.
2016. okt. 10. 13:29
 14/21 anonim ***** válasza:

Én is níímet párti vagyok, egyszerűen csak azért, mert mondjuk egy japán vagy francia autó formája nem jön be, se a belsejük, se a külsejük, nem a márkát utálom, nincs velük semmi bajom.

Elsősorban a VW-re és az Audira gondolok. A BMW-k sem tetszenek már, az E46 volt talán a legszebb, ha a hármasokat nézzük.

A kérdezőnek annyit, hogy valami 1.6 benzint vegyen, vagy a szokásos TDI-t(csak ne legyél szmókendsármos hülyegyerek). Az 1.4 tényleg gyenge, de az 1.6 szerintem bőven elég, nekem is az van.

2016. okt. 10. 13:56
 15/21 anonim ***** válasza:

Fúú, hát ez az Audi S8 ez ütött. Mondjuk megértelek, nekem is volt ilyen Audi A8-asom, 4.2-esem 600.000-ért. És nem is hagyott ott egyszer sem. De nehogy már elsőnek ezt vedd, miközben amúgy is 1.8-as A4-en gondolkoztál :D

Vegyél egy 1.9-es TDI A4-et vagy Golfot, Passatot, ilyesmit.

2016. okt. 10. 15:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Én egy éve vettem a szomszéd bàcsitól egy 1.6-os Stilo-t. Ô 2003-ban új autóként vette szalonban, aztàn beletett kemény 52 000 km-t 12 év alatt, évente olajcserézte Selenia olajjal +szûrôk, 10 évesen vezérlés cserét csinàltatott rajta (kora miatt), a lényeg, hogy ô vett magànak egy Dacia Dustert, mert az magasabb autó, könnyebb beülnie, ezt meg eladta. Mivel ismertem, tudtam, hogy rendbe van a kocsi, adtam érte 900 000 ft-ot. Remek autó, kényelmes, elég erôs, stabil, szóval tudom ajànlani a Stilot.
2016. okt. 11. 16:40
 17/21 anonim ***** válasza:
#16: hatalmas szerencséd volt, gyakorlatilag egy 3 évesnek megfelelő új autót vettél. Ilyen állapotban mindegyik autónak hibátlannak kell lennie, de talán a Stilo sem problémásabb az átlagnál. Gratulálok hozzá!
2016. okt. 11. 16:54
 18/21 anonim ***** válasza:
13-as megelőzött. Én is az igényeket hiányolom. Autót ugyanis az alapján választ az ember, nem hübelebalázs módra. Hol fogsz járni vele, mennyit naponta/havonta, hányan használjátok majd, mekkorák vagytok, csomagtérigény, stb.
2016. okt. 11. 18:43
 19/21 A kérdező kommentje:
Hogy mik az igényeim?német legyen,nézzen ki valahogy,mivel nagyon hosszú távra tervezem,így,ha később esetleg lenne egy gyerekem ő is elférjen benne,meg a cuccai,de most egyenlőre elég,ha a haverokkal elvisz bulizni,extra ami kell bele:minimum két légzsák,minimum két elektromos ablak,fordulatszámmérő,szervó,meg klíma (mindegy milyen).Motorban valami erősebb kellenne mondjuk minimum száz lovas,meg,ha kevés lesz tudjam chiptuningolni (nem úgy,mint a fater egynégyes négyes kombi golfját)a váltó lehetne benne feszesebb,mint a fater kocsijába,mert az szörnyű.Minden nap járnék vele kb negyven kilométert elég rossz minőségű utakon és lehet összkerék is kéne,mert sajnos télen ritkán takarítanak utat.ja és ne legyen olyan alacsony,mint a golf.
2016. okt. 11. 19:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Na hát ha úgyis gondolkoztál Audin, akkor lehet jó lenne neked egy Audi A6, a nagyszerű quattro hajtással. Nem tudom mennyi a pénzed, ennek függvényben ajánlom a C4-et vagy az újabb C5-öt is. Ha bírod a fogyasztást, akkor benzinest vegyél.
2016. okt. 11. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!