Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak melyik legyen?

Első autónak melyik legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A napokban tervezem megvenni életem első autóját és nem tudok dönteni két járgány között:

[link]

vagy

[link]

1.400.000ft a keretem szóval ha tudtok jobb megoldást nyugodtan küldhetitek!

Köszi előre is!

2016. jún. 1. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

A kettő közül a suzki,1millió forintba 2008-as "PD TDI" autó 120e km-rel?Én már élből kihagynám ezt...A másik,ha megnézed a hirdetés szövegét : kereskedő adja el,kereskedőtől nem veszünk.

90%-ban olyan kocsikat árulnak amiket külföldön a bankok és egyéb szervek elárvereztek,vagy külföldről beohozott roncsok "megpucolva"...,e

2016. jún. 1. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
VW polo
2016. jún. 1. 21:20
 3/6 Viper5757 válasza:
0%
Ennyi pénzért már vehetsz 2009-2010es Mitsubishi Coltot is , 1.3 95 lovas , nem nagy autó de belül elég nagy és jol varialhato. Megbizható , pörgös motorral. A kopó alkatrészeken kivül masra nem igen kell majd költened.
2016. jún. 1. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Én ezek közül egyiket sem venném. Az első alapból gyanus, a Swift meg csak szimplán ronda és unalmas. Annyit látok belőle az utakon, hogy felfordul tőle a gyomrom.

Én ezeket ajánalán:

[link]

[link]

[link]

2016. jún. 1. 21:59
 5/6 BiTOPro97 ***** válasza:

Ez a Suzuki jó - ha nem törték, és és átnézetted és ok - de négy magas ember nem fog beférni.

Kis millió egész jó van, de azzal több baj van 1,4 millióért, vagy más baj.

2016. jún. 1. 22:27
 6/6 anonim ***** válasza:
kettö küzl? Swift.
2016. jún. 2. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!