Első autónak melyik legyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A napokban tervezem megvenni életem első autóját és nem tudok dönteni két járgány között:
vagy
1.400.000ft a keretem szóval ha tudtok jobb megoldást nyugodtan küldhetitek!
Köszi előre is!
2016. jún. 1. 20:54
1/6 anonim válasza:
A kettő közül a suzki,1millió forintba 2008-as "PD TDI" autó 120e km-rel?Én már élből kihagynám ezt...A másik,ha megnézed a hirdetés szövegét : kereskedő adja el,kereskedőtől nem veszünk.
90%-ban olyan kocsikat árulnak amiket külföldön a bankok és egyéb szervek elárvereztek,vagy külföldről beohozott roncsok "megpucolva"...,e
3/6 Viper5757 válasza:
Ennyi pénzért már vehetsz 2009-2010es Mitsubishi Coltot is , 1.3 95 lovas , nem nagy autó de belül elég nagy és jol varialhato. Megbizható , pörgös motorral. A kopó alkatrészeken kivül masra nem igen kell majd költened.
4/6 anonim válasza:
5/6 BiTOPro97 válasza:
Ez a Suzuki jó - ha nem törték, és és átnézetted és ok - de négy magas ember nem fog beférni.
Kis millió egész jó van, de azzal több baj van 1,4 millióért, vagy más baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!