1990-es Mercedes 190/W201 2.5D? Jövő héten megyek megnézni egy ilyen autót. Őszinte leszek, félek, hogy baromi lomha lesz. Akinek volt, milyennek érezte? Azért lehetett vele sportosan autózni, vagy csak öreguras csordogáláshoz elég az a 94 Le?
Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 22:43
11/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hallottál-e már róla, de az ízlés és az, hogy valaki egy tárgyat stílusosnak, vagy csúnyának tart, az szubjektív. Van, akinek a Fiat Multipla is gyönyörű, vagy egy Lada, pedig szerintem nem az. Mégis sokan veszik, mert egyrészt arra van pénzük, másrészt az tetszik neki. A szavaidból úgy veszem ki, hogy te alapból Merci ellenes vagy. Ezzel nehéz mit kezdeni :D
2016. okt. 10. 23:02
12/15 A kérdező kommentje:
Nem kötekedésből írtam, ne vedd sértésnek.
2016. okt. 10. 23:20
13/15 anonim válasza:
"A szavaidból úgy veszem ki, hogy te alapból Merci ellenes vagy."
Eleg rosszul vetted eszre...most is van kettő mercim!
Csupan csak arra akartam felhivni a figyelmed hogy nagyon szemellenzovel nezed a w201-et!
14/15 A kérdező kommentje:
Fanatikus 190-es merci imádó vagyok. Másképp nem tudom. Nekem a Merci az, ami még a múlt évezredben készült. HA tehetném egy W123 coupét vennék benzinesbe, automata váltóval, mert egyszerűen imádom azokat a gépeket. De sajnos nem tehetem, így marad ez az alternatíva. A kis Baby-Benz :D
2016. okt. 11. 08:56
15/15 anonim válasza:
Régi Mercihez amúgy tényleg olcsók az alkatrészek, és a szememben ezerszer értéksebb mint pl valami tucat sutyuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!