Kiskakas28 kérdése:
A kétütemű robogóm ment közben leállt. A gyertyára gyanakodtam, azt kicseréltem, de így is csak annyit indul el, hogy van alapjárat, de nem tud felpörögni, nem lehet vele menni. A gyújtással lehet a gond?
Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 13:03
1/3 anonim válasza:
Egy karbi tisztítás biztos nem ártana.
2/3 anonim válasza:
Volt hasonló gondom(125 4T volt igaz). Ott sok mindent cseréltek nekem(CDI, trafó, gyerty, stb). A végén kiderült, hogy a gyujtás alaplapon volt szakadás.
3/3 Zzzoli válasza:
A gyújtás alaplapon a világító a töltő és a nagyfeszültségű gerjesztő tekercs van a kétüteműeknél.
Ha a gerjesztő megszakad akkor sehogyan sem indul, nincs szikra, nincs alapjárat sem.
Ha a gyújtás rossz akkor sincs alapjárat sem.
Ha a főfúvókába kosz megy alapjárat van, gázra leáll.
Szedd szét a karbit és tisztítsd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!