Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehet Kanadaban kamiono...

Hogyan lehet Kanadaban kamionozni?

Figyelt kérdés

Sokan beszelnek rola, de megis keveset tudni rola. Engem erdekelne, de sajnos semmi kiindulo pontom nincsen, ezert kerem valaki okos magyarazza el nekem hogy is megy az egesz folyanat. Kijutas, kint mit es hogy kell stb...

Egyszer egy Eurojobs vagy micsoda nevu kozvetito ceg beszelt nekem rola, de nem tudom hogy vele erdemes-e egyezkedni.

Koszi elore is a valaszokat

2016. okt. 8. 20:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
én meg csak naponta 10 el találkozok a parkolóban akik még hungaroztak és érdekes mód a waberersnél vannak és nem akarnak elmenni innen. Pont azért mert ők már nem akarnak kalandozni, se sokat távol lenni. De még jóapám is hallani se akar külföldről, hiába keresne 10x többet az ő veterán éveivel, neki inkább már az otthonlét, a család és a pihenés számít. Akik képesek kimenni "vénségükre" azoknak elég xar dolguk lehet itthon ha még egy átlag szinvonalat se képesek tartani
2016. okt. 11. 20:01
 22/25 anonim ***** válasza:
Az otthonlét, a család és a pihenés Kanadában sokkal inkább megadatott kamionozás mellett is, az életszínvonalról meg ne is beszéljünk. Mi is 35 felett jöttünk ki és nagyszerűen érezzük magunkat. Nekem ez a 4. ország ahol élek. Attól hogy egy csomó ember teszetosza és nem hajlandó tenni a jobb életért, azért még vannak sokan 40 felett is, akik belevágnak és bejön nekik.
2016. okt. 13. 01:15
 23/25 anonim válasza:

Olvasom ezt a részt, azt kell lássam, hogy ez az egyszerü kérdés, hogy "Hogyan lehet Kanadában kamionozni?" valójában nem lett kitárgyalva, hanem afféle "katyvasz" lett.

Örültem volna annak, ha a valóságnak megfelelö, segítséget jelentö válaszok lettek volna, mert ez a téma megérdemli

Tessék mondani, nem kellene "felfrissíteni" ezt a témát?

Talán többekek érdekelne...gondolom.

Üdv mindenkinek!

2021. júl. 19. 22:15
 24/25 anonim válasza:

Hölgyek, urak,

Itt egy példa az egymás "tiszteletére"! Ezt a választ kaptam:

------------------------------------------------------------

"talan ha megtanulnad hasznalni az internetet es nem nekem puffognal itt tobbre mennel ÖREG...TESSÉK, kb 1 perc volt megtalálni.

[link]

[link]

Ezek a részek arról szólnak, hogyan lehet Angliából Kanadába jönni és kamionozni? Amikor ezt a két filmet rögzítette, már akkor sem úgy müködött az a módszer, ahogyan Ö akkor csinálta. Ráadásul itt kizárólag Manitoba-tartomány szabályairól esett szó. Szóval...ezek a módszerek ma már nem müködnek...vagy másként müködnek.

Én meg úgy gondolom, ahány ember, annyi különbözö helyzet, körülmény. Továbbá ahány tartomány, annyi különbözö szabály-rendszer.

KELL, hogy legyen valami olyan "módszer" ami (majd') minden tartományban azonos, vagy közel azonos, ezt kellene kioktatás nélkül megtalálni, többek örömére, hasznára.

Üdv!

2021. júl. 20. 14:59
 25/25 A kérdező kommentje:
csodalkozol, te egysejtu? Alapbol ugy irod az uzenetet, hogy meg egy "hellot" se raksz az elejere, aztan meg engem baszol le, hogy nem lett rendes valasz adva, holott en vagyok a kerdezo, egy kozel 6 eves kerdeshez. Ilyen hulye bohocokkal nem erdemes foglalkozni... menj inkabb pialni a tobbi idiota kollegaddal.
2021. júl. 20. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!