Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehet Kanadaban kamiono...

Hogyan lehet Kanadaban kamionozni?

Figyelt kérdés

Sokan beszelnek rola, de megis keveset tudni rola. Engem erdekelne, de sajnos semmi kiindulo pontom nincsen, ezert kerem valaki okos magyarazza el nekem hogy is megy az egesz folyanat. Kijutas, kint mit es hogy kell stb...

Egyszer egy Eurojobs vagy micsoda nevu kozvetito ceg beszelt nekem rola, de nem tudom hogy vele erdemes-e egyezkedni.

Koszi elore is a valaszokat

2016. okt. 8. 20:51
1 2 3
 1/25 anonim válasza:

Ha itt kitöltöd és 500 pont felett vagy akkor hajrá:

[link]

2016. okt. 8. 22:29
 2/25 anonim ***** válasza:

A Bison Transport szokott Európában is toborozni, amikor van lehetőség külföldi munkaerő befogadására ( ez tartományilag van szabályozva).

Európai kamionos jogsival és pár év gyakorlattal, nyelvtudással ki lehet jutni, viszont mindenből újra kell vizsgázni ami nem kis kiadás, plusz a szállás és megélhetési költségek amíg meg nincs minden szükséges okmány. Ez cirka 1,5 milla környéke, ha minden simán megy.

Egy tisztességesen hajtott kamionsofőr odaát simán leteker egy hónapban 20-22 000km-t teljesen legálisan, így is vonzó? :D

2016. okt. 9. 01:45
 3/25 A kérdező kommentje:
hat ha igaz az 5000-7500 cad os fizetes akk siman :D
2016. okt. 9. 10:04
 4/25 A kérdező kommentje:
1. ez egy hulyeseg, itt erettsegi sincs az angol szintet meg hogy adjam meg ieltsben ?! bme nyelvvizsgam van :D meg fiatal vagyok azt lepontoz.mert nincs 10 ev munkatapasztalatom wtf :D
2016. okt. 9. 10:11
 5/25 anonim ***** válasza:
Az a fizetés nettó vagy bruttó. Amiről legutóbb hallottam az nettó 3800-4500 CAD közötti, a bruttója nyilván több. Úgy már azért annyira nem is fényes :D
2016. okt. 9. 15:48
 6/25 anonim ***** válasza:

Szia, a Bison most is keres embereket Manitoba tartományba.

A feltételek:

- min.2 éves nemzetközi tapasztalat

- 3 év balesetmentes vezetés

- IELTS 5-ös nyelvvizsga (Kb. B2, vagyis középfokú szintű)

- erkölcsi bizonyítvány

A jogsit újra kell csinálni, de a cég fizeti. 3 hónapos tréning van, de már ekkor is kapsz minimális fizetést. (Elküldenek egyedül is dolgozni pár hét után)

A fizetés kezdetben nettó havi 3400-3800 CAD, attól függ mennyi fuvart vállalsz. 4-7 napos utak vannak általában.

A nyelvvizsga nagyon fontos, anélkül nem állnak szóba veled.

A kijutás nem olyan költséges, de azért nem árt pár ezer dollár tartalék, pl. szobát bérelni, kocsit venni, stb. A repjegyet a cég utólag kifizeti.

2016. okt. 9. 16:09
 7/25 A kérdező kommentje:

szerintem nem ielts vizsgqt kernek hanem annak a szintjet. Akkora hiany van soforbol hogy nem.hiszem hogy leallnak majd szelektalni. Jo az angolom, 1 ev tapasztalat szoval megfelelnek, csak nem merek durr belevagni.

Amugy az 5000 meg 7500 az netto, a 3500 keves, latszik hogy elbol le akarnak huzni :D Meg egy ugynokseg is 5000 dolcsis munkat ajanlott, es beszeltem egy olyannal aki kifele keszul es o mondta hogy a 7k sem ritka

2016. okt. 9. 18:59
 8/25 anonim ***** válasza:

"A typical full-time annual salary for this occupation is in the region of $35,000 – $50,000."

Forrás:

[link]

Ebből nem tudom hogy lesz nettó 7k/hó.

2016. okt. 9. 19:12
 9/25 anonim ***** válasza:
A 2 éves alkalmi munkavállaláshoz nem kell nyelvvizsga, de ahhoz a cégnek LMIA-t kell szereznie, ami manapság nem könnyű. Ha valaki letelepedéssel akar jönni, akkor kell nyelvvizsga. Persze sokéves tapasztalattal, veszélyes helyekre, több hetes utakra magasabb a fizetés, de azt nem friss bevándorlókra bízzák. És nem a cég válogat, hanem a kanadai bevándorlás. Nélkülük pedig nem tudnak work permitet szerezni. Aki könnyen, gyorsan akar külföldre jutni, annak ott van Európa.
2016. okt. 9. 19:33
 10/25 anonim válasza:
Első vagyok. Eléggé megszigorították a kinti munkavállalást. Igaz a konkrét állásajánlat segít.
2016. okt. 9. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!