Mit vegyek, autót vagy motort?
Figyelt kérdés
Motor régi álmom, de egy autó ésszerűbb döntésnek tűnik.
Mit válasszak?
20/F
2016. okt. 8. 19:31
1/4 anonim válasza:
Hát az autóban kényelmesebb esőben + biztonságosabb is.
2/4 anonim válasza:
A motorozás inkabb egy hobbi szerintem. Ha sokat akarsz közlekedni akkor mindenképp autó. Aztán ha lesz pénzed veszel mellé valami olcsó 50es motort.
3/4 anonim válasza:
Ez sokmidnentől függ. MEnnyit mész naponta? Hova? Városban vagy vidékre is? Télen is vagy csak tavasszal? Nem mindegy.... Télen nyilván nem tudsz eljárni motorral. De szeritnem vegyél mindkettőt...
4/4 anonim válasza:
Szerintem autót vegyél.
Nekem először robogóm volt mert akkor még csak arra volt pénzem de ilyenkor októberben már eléggé fel kellett öltöznöm ha motorra ültem. Nyáron jó volt. Nagy távokra nem jó mert kényelmetlen és pakolni se nagyon lehet. Személy vinni meg esélytelen. Ha nagy motorod van akkor is bukósisakkal kell készülnöd ha viszel valakit, hacsak nem fél motorra ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!