Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort, robogót vegyek...

Milyen motort, robogót vegyek (használtan)?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és egy motort vagy egy robogót szeretnék venni !

Nem akarok kínait venni!

AZ AM jogsit milyen nehéz megszerezni ?

A MOTOR MAX 16E FT LEGYEN (NEM SZERETNÉK SIMSONT INKÁBB ROBOGÓT VAGY SUPERMOTÓT)!

2016. aug. 29. 08:38
 1/6 anonim válasza:

Annyira nem értek hozzá, de értelmeset 16 ezerért nehezen szerzel. Például Yamaha Jogot már találni 40 ezer körül. Érdemesebb ősszel, télen venni, mert akkor olcsóbban árulják, mint nyáron, tavasz végén, mikor szezon van.

AM jogsit nem lehet nehezebb megszerezni, mint a B kategóriát, viszont én a helyedben várnék, míg 17 éves leszek, és megcisnálnám inkább autóra a jogsit. Az automatikusan ad neked AM-re is. Igaz, drágább, de ha később szeretnél autóra csinálni, sokkal jobban jársz. Jobban megéri majd, de persze a te döntésed. Ha érzed, hogy már most kihasználnád olyan távokra, ahova pl. bicajjal nem jutnál el kényelmesen, stb., akkor vágj bele.

Arra figyelj, hogy hivatalosan csak 50 köbcentiset vezethetsz ezzel a jogsival. (Tehát, ha majd a későbbiekben szeretnél nagymotorozni, másik jogsira is szükséged lesz.)

2016. aug. 29. 09:26
 2/6 anonim ***** válasza:
16eFt-ért max a Babetta/Jawa/Riga trióból válogathatsz, ennyiből még lopott Simsonra se futja, nemhogy robogóra, supermotóra.
2016. aug. 29. 09:53
 3/6 A kérdező kommentje:
160e
2016. aug. 29. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nagy kerekű robogót szeretnél, akkor az Aprilia Scarbaeo 50 2T-t tudom ajánlani. Hátránya, hogy drága hozzá az (eredeti) alkatrész.
2016. aug. 30. 07:47
 5/6 bamboochatheone ***** válasza:
Kb két hete minden nap felteszel egy ilyen kérdést. Ez mire jó??? Vegyél Yamaha Aerox-ot aztán jó napot. Akinek ennyire semmi ötlete nincs hogy mivel akar motorozni az miért is kezd bele ebbe?
2016. aug. 30. 08:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy nem lehet ugyanolyan kérdés feltenni!
2016. aug. 30. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!