Milyen motort vegyek A2-es jogosítvánnyal?
Sziasztok. Nemrég kaptam meg az A2-es jogsimat. Nézelődtem motorok közt, kerestem véleményeket is róla, csak sajnos a régebbi fajtákról viszonylag kevés iromány lelhető fel a neten. Afféle sport-túra motort keresek. A hangsúly inkább a megbízhatóságon van nálam, minthogy hány másodperc alatt gyorsul 100-ra.
Viszonylag szűkös az anyagi keret, örülnék egy fél milla - 400 ezer alatti motornak.
Kawasaki zzr 250-et nézegettem. Bárkinek bármi vélemény róla?
Illetve várom a további tanácsokat esetlegesen egy kis érveléssel, tapasztalat megosztással.
Köszönöm!
Szervusztok #1-es és #2-es, köszi szépen a válaszokat :) Alaposabban utána fogok járni az általatok említett típusoknak.
Tegnapi böngészésem során egy Yamaha Fazer FZS (vagy FZ?) 400-ason akadt meg a tekintetem. Arról valami vélemény? :D
Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogyha megyek motort venni, mikre kell figyelnem? Vannak tipikus, észrevehető hibáik a motoroknak, vagy ez típusonként is más?
Hát Honda CBF250-nál ha jobbat találsz ennyiért akkor szóljál! Jól javítható házilag is sok minden rajta, persze nézzen rá szerelő, vagy komolyan hozzáértő is.
Pont azért vagyok Hondás, és nagy bátyám Honda mániás, mert nagyon megbízható jó, és strapabíró gépeket gyárt a cég. Az alumíniumvázra váltása nem volt jópofa egyes típusoknál, mert el lehet törni a vázat, ha arra használták amire névleg is szólt. - de az terepmotor, nem érint téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!