Mi a véleményetek arról ha egy autóból az utcán hangos zene szól?
Nos ,eddig nem gondoltam rá de ma megfogalmazódott akérdés bennem hogy mi az emberek véleménye amikor az utcán hangos zene szól egy autóból ?
Egy kis háttérsztori:
3 szervízben töltött nap után végre beszereltek egy autóhifis boltban az autómba életem első komolyabb hangcuccát (pedig már rég óta vezetek kb. 20 éve és csak most jött meg a kedvem a zenéhez)
Tehát próbálgatom mennyit tud,milyen hangos a max, mennyi a basszus stb...
Ami azt eredményezi hogy kegyetlenűl hangosan szól benne, a basszustól pedig még a hátsó ablak is rezeg,a tükrökről és a rendszámról nem beszélve(ez olyan kb. Mint "A gyerekeknek minden vicc új"
Háttérszori Off.
Jaja, hát azért a túl hangos zene a legjobb sofőr figyelmét is eltudja vonni, és ami nagyon fontos, az állandó tucc-tucc, és hangos zene nagyon fárasztó, hamar elfárad az ember.
Én például sok mindenre tudok figyelni vezetés közben is így majdnem 700 ezer km után, de necces manővereknél (pl szűk oldalpakolás) le szoktam húzni ha hangosan megy. Éppen a múlthéten volt egy ilyen eset, egy nagypofájú haverommal voltunk az autóban, és be kellett centizni az autót egy helyre, én lehúztam a zenét, errefel ő kinevetett. Mondom neki, ha meghúzom az autót véletlenül, lehet észre sem veszem, de ha csend van az autóban, rögtön hallom. És akkor azt mondta, hogy fúú erre nem is gondoltam.
Lakott területen belül ésszel tekerem fel, de pályán már nem zavarok vele senkit, ott szólhat rendesen.
Tekintettel vagyok másokra, nem bömböltetem hogy az egész város az én zenémet hallja.
Tipikusan tizenéves, húsz éves autóknál látom ezt és fiatal 20 év körüliek ülnek benne.
Szerintem csak fel akarnak vágni de irtó gáznak tartom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!