Látattok már az új Volvo S90-nél szebb kocsit a világon?
2016. okt. 7. 22:24
1/21 anonim válasza:
Gyönyörű!az új jaguár sedanja vitte a sedanoknal nállam az első helyet ,de ez..ez már felveszi vele a versenyt formában!Szép még az új Quattroporte is!
4/21 anonim válasza:
Azét 1-2 Infiniti, Lexus se gyenge , na meg a Maserati-k , de szerintem is k..a jól néz ki az új Volvo!
5/21 anonim válasza:
Nem, ja de. Ez amúgy is csak ízlés kérdése kinek mi a szép. Nekem például nagyon kevés olyan új autó van ami tetszik. Az új mustang talán. Én a régi kocsikat szeretem és nekem azok a szépek. Nem ezek a csatatankok.
7/21 anonim válasza:
Nagyon ütősre sikeredett, de hogy a legszebb a világon, az hatalmas túlzás. Bármelyik Maserati szebb ettől, de az én konzervatív felfogásomban még egy Audi A8 is szebb. Az S90-nek nagyon de nagyon el van ba**va a hátulja.
8/21 anonim válasza:
Csak tudnám miért pontoznak le, mikor válaszoltam egy eldöntendő kérdésre:D
#2-es voltam.
9/21 anonim válasza:
Igen. Egy Karmann Ghia sokkal szebb ennél a lelketlen műautónál. Jó, igaz én elfogult vagyok, mert szerelmes vagyok a kerek lámpákba. :)
Mondjuk sok értelme nincs a kérdésnek, mivel a szépség szubjektív fogalom, főleg egy kocsi esetén.
10/21 szántóvető válasza:
az első hűtőrács órmótlan,a hátsó lámpák sem tetszenek.és ebbe az árba csak egy kétezres motor fér bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!