Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet othon kitisztittani...

Hogy lehet othon kitisztittani az injectorokat?

Figyelt kérdés

Egy benzines autoról van szó nem központi hanem hengerenkénti befecskendezős.

Az elképzelésem hogy kiszerelt álapotban egy erre a célra felhasznált üzemanyag szivatyúval egy tartálybol átmosatom valami folyadékkal. Nemtudom mi lenne erre a megfelelő ha van ilyen.

2016. okt. 7. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Sufnituning. !

Ha saját magát nem tisztitja ki , te nem tudsz semmit kezdeni vele. Amúgy miből gondolod hogy neked kellene tisztitani?

2016. okt. 7. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Csodát ne várj tőle.

2016. okt. 7. 18:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Én egy bevált dolgot keresnék.

Biztos hogy már nem úgy porlaszt egy kettő ahogy anó..

Minden kép kiszedem őket.

Köszönöm a válaszokat!

2016. okt. 7. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha kiszeded, az sem rossz. Nem véletlenül árulják, és fogy is a winn's, vagy az STP jnjektortisztító adalék.

Én eredményesen használtam öreg benzines omegánál, és öreg szwiftnél. Az is igaz, hogy a winn's adalékot shell 100-as nitro+ba öntöttem..megspóroltam egy kiszedést.

de lesz más vélemény is egészen biztos.

2016. okt. 7. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha összegyűlik valami az injektorban, ami a furatokon át nem tud magától távozni, akkor azt valszeg abban az irányban te sem fogod tudni kiimádkozni belőle. Megpróbálhatod féktisztítóval vagy ultrahangos tisztítással.
2016. okt. 8. 00:33
 6/7 A kérdező kommentje:

A benzin adalékot nem gondolom tull hatékonynak mivel a gyártoknak vigyázni kell a motorra mert végűl ott ég ell..

Féktisztitó, karbi tisztitó jó ötlett de nem akarok sprayvel veszödni. Az szerintem amugy sem tud akkora nyomást.

Ultrahangot otthon nem tudnám kivitelezni.

Nem sos a dolog csak szeretném rendben tudni. Mindenkép kiszedem mert kiváncsi vagyok hogy porlasztanak és hogy nyomás alatt nem szivároge valamelyik. Olvastam hogy e85 jó erre a célra.

Majd megálmodom hogy mi mellet döntők.

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszukat!

2016. okt. 8. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:

"Ultrahangot otthon nem tudnám kivitelezni. "

Sokszor van akcióban ultrahangos tisztító készülék 6-8000-ért, ami igazából jó mindenre.

A féktisztítóra meg:

https://www.youtube.com/watch?v=rUUgR94drxg

2016. okt. 9. 01:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!