Hogy lehet othon kitisztittani az injectorokat?
Egy benzines autoról van szó nem központi hanem hengerenkénti befecskendezős.
Az elképzelésem hogy kiszerelt álapotban egy erre a célra felhasznált üzemanyag szivatyúval egy tartálybol átmosatom valami folyadékkal. Nemtudom mi lenne erre a megfelelő ha van ilyen.
Sufnituning. !
Ha saját magát nem tisztitja ki , te nem tudsz semmit kezdeni vele. Amúgy miből gondolod hogy neked kellene tisztitani?
Én egy bevált dolgot keresnék.
Biztos hogy már nem úgy porlaszt egy kettő ahogy anó..
Minden kép kiszedem őket.
Köszönöm a válaszokat!
Ha kiszeded, az sem rossz. Nem véletlenül árulják, és fogy is a winn's, vagy az STP jnjektortisztító adalék.
Én eredményesen használtam öreg benzines omegánál, és öreg szwiftnél. Az is igaz, hogy a winn's adalékot shell 100-as nitro+ba öntöttem..megspóroltam egy kiszedést.
de lesz más vélemény is egészen biztos.
A benzin adalékot nem gondolom tull hatékonynak mivel a gyártoknak vigyázni kell a motorra mert végűl ott ég ell..
Féktisztitó, karbi tisztitó jó ötlett de nem akarok sprayvel veszödni. Az szerintem amugy sem tud akkora nyomást.
Ultrahangot otthon nem tudnám kivitelezni.
Nem sos a dolog csak szeretném rendben tudni. Mindenkép kiszedem mert kiváncsi vagyok hogy porlasztanak és hogy nyomás alatt nem szivároge valamelyik. Olvastam hogy e85 jó erre a célra.
Majd megálmodom hogy mi mellet döntők.
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszukat!
"Ultrahangot otthon nem tudnám kivitelezni. "
Sokszor van akcióban ultrahangos tisztító készülék 6-8000-ért, ami igazából jó mindenre.
A féktisztítóra meg:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!