Nekem tolattak a tesco parkolójában mit tegyek?
A mai napon nekem tolattak a tesco parkorjában és a vétkes megállás nélkül elhajtott elég nagy horpadás lett az autóm elején van rá 2 tanúm is a rendszámát fel írtam!
Azonnal be rohant a tescó vevő szolgálatára és ott közölték hogy nincsen be kamerázva a parkolójuk:(
egy forgalmas fő út mentén van a parkoló van még egy lidl és egy mól benzinkút
Érdemes bemennem a rendőrségre? fel jelentés tenni úgy hogy a tesco parkolója nincsen be kamerázva ?
Reménykedj, hogy sérült az ő kocsijuk is, akkor könnyebb bizonyítani.
Egyébként minden tesco parkolója kamerázott, csak neked nem adhatják ki a felvételeket.
Ott azonnal kellett volna rendőrt hívni! Utólag is tehetsz feljelentést. A szükséges adatokat átadod és rendőrség megindítja az eljárást.
Ez nem úgy működik hogy 2 állításával szemben 5. Ha neked van 2 tanúd, az neki már sz*r.
Ha neked ment, és tudod a rendszámát, akkor mindenképpen tegyél feljelentést, de minél elöbb.
Ugyanis akármennyire nem is látszik, a rendörségi módszerekkel ki lehet mutatni, hogy meliyk autó ment bele a tiedbe. Ugyanis minden esetben kis festékrészecskék kenödnek a másik kocsira (ami sokszor szabad szemmel nem látható), és ennek alapján be lehet azonosítani az autót. És minden egyes autónak picit más a festékösszetétele, tehát 100%-ban beazonosítható.
Ha a biztosítónál már ma bejelentetted volna, akkor a biztosító mint cserbenhagyást kezeli..ők megoldják..(legalábbis én ezt tettem) ha holnap nem lépsz, akkor már fújhatod..hogy öten voltak az nem számít...annál rosszabb nekik...most nem részletezném miért.
A kamerákat egyelőre hagyd, majd a hatóság megoldja...neked amúgysem adják ki(mert van kamera, csak nem dicsekszenek vele)
járj szerencsével.
Öten ültek benne ,és?
Egyrészt ő hajtott el,te teszed a feljelentést.
Küldesz képeketakocsidról,az okozó kocsiját bekérhetik,és abból megállapítható,hogy koccant,sőt akár a te festékfoltod is a lökösén lehet (súrlódás-> olvadás és rászáradás) ,ami már -már perdöntő.
2 tanú ,ha vadidegen hihetőbb mint 5 "részlehajló" illetve ,ha te okoztad volna a kárt akkor miért te tennél feljelentést?
Ez ilyen : "Igen én vagyok a gyilkos ,de van alibim szal nem értek semmit" ,magyarul itt esélyed csak neked van.
Mindenképp feljelentés, habozás nélkül.
És tanulság, fedélzeti kamera vásárlása. Abból aztán végképp senki nem mossa ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!