"Kovács" Ernő kérdése:
Simson váltó nehezen vált. Miért?
Figyelt kérdés
Simsonom gyári 3-as váltója (még nem volt széthúzva a blokk) nehezen vált. Veszi mindhárom sebességet, de elég durván, nem eleg finoman valtani vele, akkor üreset fog, erosen kell, csak ugy váltja be, Néha hogyha nagyobb fordulaton váltók reccsenni is szokott. Ez mitől lehet? Lehet hogy a vonóéktengely van kikopva? Ez esetben ezt kileehet cserélni a blokk széthúzása nélkül? Előre is köszi2016. okt. 4. 19:58
1/4 anonim válasza:
Kuplunk nincs megkopva? Van a blokkon egy csavar amivel a váltón tudsz állítani. Azt próbáltad már?
2/4 A kérdező kommentje:
Kuplunglamellákat nemrég cseréltem, nem változott. Váltón is állítottam, de nem az a problémám hogy nem veszi be, hanem hogy nagyon durván vált. Sztem valami el lehet kopva, kérdés hogy mi
2016. okt. 4. 20:09
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám. Jól emelt ki a kuplung, nem értettem mi a probléma.
Nos az olaj ami ezt a lehetetlen "szorosságot" előidézi. Ha eltalálod a belevaló, minden szempontból jó olajat, akkor vajpuhán fog váltani.
Sajnos most nem a fogaskerekenek tetsző olaj van benne.
4/4 A kérdező kommentje:
Olaj volt cserélve, 10w40, 4dl
2016. okt. 4. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!