Mit csináljak, ha utálom a manuális váltót?
ezen felesleges gyötrődni..vegyél egy nagy levegőt, és kölcsönökből, bármiből, de vegyél egy automatát...kész..probléma letudva.
ezt a témát én már több éve letudtam...jó a kézi váltó, de mégjobb az automata.
a kölcsönpénzt meg lassan visszafizeted, oszt jónapot.
a fene megette, ha gyötrődve vezetsz. az automatát azért találták ki, hogy ne kelljen a váltóval/kuplunggal szenvedni..pár száz millió ember inkább automatával jár, pont ezért.
Csak hogy mondjak ellenpéldát is -Nekem a világért sem kéne automata,vezetési élmény nulla,csak ordít a motor folyamatosan
Ez azoknak van kitalálva akik teljesen hülyék de muszáj vezetniük
Én manuál párti vagyok,egyrészt : egy jó automata váltó nem romlik el,ha még is (ritkán) akkor az a gatyádba is kerül!
Illetve : jön a domb,huzamosabb ideig : kis fordulaton,kis gázzal csak lassul és váltogat vissza 2-t ...
Ha tartani akarok valamennyit tőgáz,visszavált alapból 1-et ,és pörgetni kell,ha visszaengedem ismét tartja magas fordulaton,vagy felvált kisfordulatra és lassul ismét.
Ettől megyek a falnak!
Amikor kamionoztam is ez volt,amikor lehet váltani ,hogy automata és manuál között az megváltás volt.
Vigasztalásként mondom, hogy sokan lesz*pnák magukat egy olyan autóért mint a tied.
De ha nagyon utálod a kéziváltóst, hát akkor próbáld legyőzni az utáladtod. Ez a vezetéssel jár, hozzá tartozik. Legközelebb veszel automatát.
Ja lehet váltani automatába : ha úgy van építve,átlag a "luxus" autókban opcionális,de gondolom nincs feles 4-5 milliód?
Hosszabb távra hogy gyötrődés?
hosszú útnak nem a léynege,hogy aránylag egyenletesen mész (pályán,autóúton),és nem nonstop váltós helyeken (város,kereszteződésekben kanyarok) ?
A váltós autó is tud menni 1 fokozatban 30 km/h-s különbségekkel.
Beteszed 4-es ,akár csak 40-45-tel istudsz kullogni,de 90-et is tudsz.
Bár ha a sebesség 70-80 felett van(átlagsebesség)akkor 5-ös,és max vissza 4.
Egyedül álló vagy az országban!
A családomon kívül mindenki úgy fél az automata váltótól, mint a tűztől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!