5-ös BMW, A6-os Audi vagy E Merci?
2, max 3 éves autóig gondolkozok, max 80-80e km-el.
Dízel lenne és összkerekes, bármelyiket is veszem.
Ti melyiket vennétek és miért?
Az Audi hat a legfrissebbnek, mivel Merciből már van új, BMW-ből is hamarosan lesz.
Amúgy ismeretségi körömben van F10 és Merci is, mindkét tulaj meg van elégedve, A6-bőlk csak az előző, egy C6-os van az egyik barátunknak, de az is jó. A belseje az Audinak a legminőségibb, Torsen diffije van, szóval zseniális az összkerékhajtása.
Jelen pillanatban, ha választanom kelle, A6 3.0V6 TDI Quattro S-line lenne, de a másik kettő is jó autó.
De a legjobb döntés, ha mindhármat megveszed :D
MB és BMW-ből kb. amit a 21. században gyártottak vezettem (jó kívétel a MB super/hyper sport és ML-t és pár MB SUV-ot + R-t, vagy mert autó eladás előtt vagy környékén is nagyapám ügyfele volt a tulaj, és nagyapám kifizette volna az autót, vagy mert már úgy mond öreg volt az autó és belefért, és ez nem egy sétakör volt általában, hanem Budapest-Pécs-Budapest.
AUDI-t én nem szerettem, de ez személyes elfogultság.
Én tudom, ha BMW nem ront el valami nagyon, akkor BMW lesz a következő autóm is. Max. veszek egy négy-öt évesen egy F10-est.
De a lényeg az AUDI-val a legkönnyebb jól járni.
Írtam, igen az egyik ilyen F10 2011-es 550xi-t megvettem, mert eladó volt, és az eladó személyt is jól ismertem, és már az autót is.
Amúgy sajnos már nem él nagyapám, és még halála előtt jóval rendeltem egy sor 4-es 3-ast még idén - ezt átvette a sógorom javára húgom - , és rendeltem egy később egy sor 6-os 3-as tourist, a pontos biztos érkezésekhez.
Amit írtam az meg két évig zajlott Budapest-Pécs-Budapest köz, ahol lánytestvérem és párja él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!