Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 5-ös BMW, A6-os Audi vagy E...

5-ös BMW, A6-os Audi vagy E Merci?

Figyelt kérdés

2, max 3 éves autóig gondolkozok, max 80-80e km-el.

Dízel lenne és összkerekes, bármelyiket is veszem.

Ti melyiket vennétek és miért?

2016. szept. 29. 16:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
50%
Aha a 8as válaszoló írásképe, valamint a neve végén a 97 egyértelműen jelzi, hogy 550xi valamint idei 3as bmw tulaj. Ne foglalkozz fele, írt annyi marhaságot egy kommentben, hogy az hihetetlen. Próbáld ki mind a hármat, döntsd el, fenntartási költségekbe egyformák, árba egyformák, én személy szerint az Audit venném, annak a legjobb az összkerék hajtása.
2016. szept. 29. 19:17
 12/26 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudom ki ez a BiTOPro csávó, de nem szokott hülyeségeket írni, úgyhogy én adok a szavára.

Ezért most meg is kérdezném tőle, hogy mit ért azalatt, hogy a BMW fenntartása a legdrágább? Mert én hagyományosan úgy tudtam, hogy a Mercit a legdrágább fenntartani a 3 közül.

2016. szept. 29. 19:34
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
BMW tucat és divatautó, Merci vagy Audi az jobb és a presztizse is megvan azokank
2016. szept. 29. 22:06
 14/26 anonim ***** válasza:
Ezek közül mindeképpen az E merci ,meg amúgy is. Azt lehet hová rakni, míg egy 5-ös bmw vagy a6 meg lebeg a nagy semmibe, a se nem elegáns, se nem sportos határán. A Mercedes egyértelműen elegáns. A bmw-be csak hülyén fogod magad érezni, ha melléd gurul modnjuk egy Imprezza, ami sportos, meg akkor is, ha egy E merci gurul melléd, ami pedig elegáns.
2016. szept. 29. 22:19
 15/26 anonim ***** válasza:

Műszakilag a kategórián belüli hasonló felszereltségű autó között nem hiszem, hogy lényeges eltérések lennének.

Én az F10-et választanám, mert az nekem jobban tetszik, mint a másik kettő :)

2016. szept. 30. 00:25
 16/26 anonim ***** válasza:
41%

"Azt lehet hová rakni, míg egy 5-ös bmw vagy a6 meg lebeg a nagy semmibe, a se nem elegáns, se nem sportos határán."

Most hülyésledsz? Nem tudom mi kell elegánsabb attól, mikor ülsz egy 2010 utáni Audi kormánya mögött, és nézed az autógyártás egyik legjobb autóbelsejét...

2016. szept. 30. 09:17
 17/26 BiTOPro97 ***** válasza:

No MB-nél ne a Kárpát utcában gondolkozzunk ez logikus! De sok vidéki szerviz gazdaságos. A BMW-nél mindenhol vastagon fog a ceruza, és még örülhet az ember ha nem kell sorban állni, és van úgy-e a kötelező és ami abba nem tartozik bele. Sőt van amit az felet érdemes bele invesztálni. Plusz kis problémák a BMW-nél a leggyakoribbak, de cserében high tech, ez már régóta így van.

Egy nyugati bérem van, kettő már adtam el egy 740d 2011-es egy év használat után, és a sor 4-es BMW örökség hányadban átvette a sógorom, ikerhúgom nevén. Nem újgazdagok vagyunk, és nem is pártkatonák.

2016. szept. 30. 12:27
 18/26 BiTOPro97 ***** válasza:
Amúgy F10-nél keményen lehet alkudni jövőre jön ki az utód modell!!! Amit egy évig nem érdemes venni, vagy min. 9 hónapig megjelenés után.
2016. szept. 30. 12:31
 19/26 BiTOPro97 ***** válasza:
"Ha azonos vételi árban gondolkodsz, akkor a BMW-t lesz a legdrágább fenntartani. persze ezért cserébe add bőven élmény faktort." - ki ne állítgatná a vezetési üzemmódokat?
2016. szept. 30. 12:56
 20/26 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy küldőre a BMW tetszik a legjobban, belsőre az Audi, imidzsre meg a Merci.
2016. szept. 30. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!