Hol keressem a hibát? (Stilo)
Hali!
A kovetkezo lenne a problemam. Van egy 2001-es 1.6-os 16v Fiat stilom. Ugy kezdodott a dolog, hogy folyton ment a huto ventillator, es haromnegyednel volt a vizhofok mutatom folyton! Utana elkezdett ugralni fel, le, es neha nehezen indult. Elvittem szervizbe, ott a diagnosztika a fotengely jeladot mutatta ki, ami ki is lett cserelbe, ezzel egyutt kapott 4db uj gyertyat, valamint vizhofok gombat. Hazafele a szervizbol a viz ugyanugy felment, hivtam a szerelot, mondta hogy menjek vissza. Visszafele ment az auto megallt. Utana nehezen de elindult, azonban egybol irta az auto, hogy motor hiba, es csak 2henger ment. A szerelo kicserelte elsosorban a termoszt, utana mit ad isten a hibakodok eltuntek, de a viz hofok meg mindig magasan volt. Megallapitottak, hogy a motorvezerlo mondott csutortokot. Meglett csinalva a motorvezerlo. Semmi hibakod, az auto tokeletesen jott haza, a vizhofok kozepen, a venti nem ment. Bejottem dolgozni, pihe t a kocsi 4-5orat. Kivancsisagbol kimentmem, es rainditottam, es ugyanaz.. Tekeri neha mar indulna, de megse.. 3-4. inditasra mar siman indul.. Valakinek valami otlete? :/
(Bocsi az ekezetert, es koszi hogy elolvastad :) )
Koszonom a gyors valaszt! :)
Igen, ezt gondoltam, csak hatha jart mar valaki hasonlo cipoben.. Es nincs hibakod, se hiba. :/ Semmit nem ir/mutat
A motorvezérlő szeret bedögleni ezekben a motorokban, tehát az egy reális lehetőség. De rendesen kicserélte, vagy buherálta? szerintem szerelőt kéne keresned hozzá, aki érti a dolgát a Stilokkal. Javaslom ezen a fórumon kérdezősködj, nagyobb eséllyel kapsz értelmes választ, mint itt:
Koszi a valaszt! :)
Autofitbol iranyitottak oda, mert hogy tobb stilot is csinalt ezzel a hibaval. Elmeletileg cserelve lett, de ami erdekes nekem, hogy az immo-hoz nem lett nyulva, mert a kulcs a regi. Osszegezve kereken 100.000Ft volt ez a motorvezerlos mutatvany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!