Nagyjából mennyiben kerül egy gépkocsi teljes alvázának rozsdátlanítása?
ha magad végzed, vagy ha elviszed alvázvédőshöz?
ha te csinálod sok meló, de jó lesz.
ha alvázvédőshöz, és trehány az ürge, fogja és rányomja az alvázvédőt a rozsdára :D
alapos melót aki végez biztos lehetsz benne hogy nem olcsó.
Köszi a választ !
Szerelőhöz vinném, de szerencsére ő nem a trehány fajta.
Csak nagyságrendileg érdeklődöm, hogy kb. mire számíthatok, mielőtt megkeresem ....
Saját tapasztalataim alapján:
Háztáji szerelőnél, korrektül megoldva 8 évvel ezelőtt 30 ezer körül volt. Ebben üregvédelem nem volt, csak alvázmosás, konzerválás, fújás. Ár érték arányban nagyon megérte, mert még ma se látszik rozsdának nyoma. Igaz nem kapartam fel a festéket, hogy mi van alatta :).
Az újabb kocsinkra szerettem volna üregvédelmet is. Ennél 100ezres ajánlatot kaptam, azt se erre az évre hanem jövő juniusra. ???? úgy döntöttem kipróbálom mit tud a "drágább" verzió - bár az alap, bevált szerelőnél már bizonyított.
Én azt mondanám, hogy hozzáértő bevált szerelőnél egy alap kezelés is elég jó. Egy küszöb csere nem a világ. A fenéklemez, meg messze nem kap annyit, hogy egy alvázvédő ne legyen elég
Attól függ mennyire rozsdás és milyen minőségű anyagokat használnának.
Jobb minőségű alváz és üregvédő anyagokból amik tartósak is lesznek csak az anyagár lehet 20-30 ezer ft. Kell rozsdapassziváló. Meg a munkadíj ami ha haver vagy ismerős esetleg lehet kevesebb vagy barterben pár üveg sör vagy kannásbor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!