Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi hibásodhatott meg a 2008...

Mi hibásodhatott meg a 2008 évjáratú, Opel Astra H kombi (1,6 benzines) típusú gépkocsi szellőző rendszerében?

Figyelt kérdés

Nem működik a klíma, a belső levegő keringetés, a hátsó ablakfűtés, a fűtés, és nem tudom irányítani a beérkező levegő irányát. A középkonzol jelzett funkciók irányítására szolgáló felületen csak a ventilátor kapcsolója működik, a többi nem.

A biztosítékokat megnéztem, nem találtam hibásat. A probléma minden előjel nélkül, egyik napról a másikra jött elő, előjele nem volt. Ugyanekkor akkumulátort kellett cserélnem, mert a régi cellazárlatos lett, esetleg ennek lehet köze a problémához?

2016. aug. 23. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez valami elektromos hibának tűnik. Hibakódot kéne első körben kiolvasni. Hátha ad valamit, amin el lehetne indulni.
2016. szept. 2. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy egy dolgot kipróbálhatsz hátha... Vedd le az akkusarut és rakd vissza 10 perc várakozás után! Ha így sem javul meg, akkor én szervizre bíznám.
2016. szept. 2. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Te írtál a FB-ra is? :)
2016. szept. 3. 22:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Autószerelő ismerős javaslata után egy éjszakára kivettem az akkut, sajnos mem segített.

Egy hasonló Astra műszerfalából kivettük a vezérlő panelt. Az nem működött rendesen az én autómban, az én vezérlőm viszont hibátlanul vezérelte a másik autót. Kicseréltük az összes biztosítékot és relét a két között, de a hiba megmaradt, viszont valamilyen okból változott a problémám. Pár napja újra tudom állítani a levegő irányát, bekapcsol a belső levegő keringetés, illetve működik a fűtés. A klíma toábbra sem indul el, viszont a hátsó ablakfűtést nem lehet kikapcsolni, folyamatosan működik. Teljesen tanácstalan vagyok, ebből villamossági szerelő lesz.

Nem írtam a facebookra.

2016. szept. 4. 04:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Volt a napokban egy hasonló kérdés az Opel Astra H Hungary csoportban, csak abból gondoltam. De ezek szerint nem te voltál... De esetleg kérdezd meg ott is, hátha. Elég sok tag van fent, vannak szerelők is.
2016. szept. 4. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!