Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki közületek épített már...

Valaki közületek épített már át egy erősebb motort egy másik autóba? Mert én egy Suzuki Hayabusa motort raktam be a trabantomba, és egy mazda 323 1.8 turbo motort a kocka swift gtimbe.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 11:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
fake... kezdjük ott hogy a hayabusa 6 sebességes a trabi 4 így nem lehet átépíteni, de ha mégis akkor is felborulnál vele az első kanyarban mert a trabi kerekeit 40 HP ra tervezték és nem 400 ra
2010. ápr. 24. 11:35
 2/13 anonim ***** válasza:
ja és minden kicsi gázadásra a trabi kerekei kipörülnének
2010. ápr. 24. 11:37
 3/13 anonim ***** válasza:
*a kocsi minden gázadására
2010. ápr. 24. 11:38
 4/13 anonim válasza:
amit leírtál az lehetetlen de én már építettem kispolszkiba 1200 as motort:D
2010. ápr. 24. 11:38
 5/13 anonim ***** válasza:

A fokozatkiosztás miért akadályozza meg egy-egy motor átépítését egy másik járműbe? Nem értem...

A Hayabusa-motoros Trabantra viszont kíváncsi lennék. Meghagytad a gyári váltót vagy a Hayabusáét építetted be? S ha maradt a Suzuki-váltó, hogy hoztad össze a diffivel? Hogy bírták a féltengelyek? Mit alakítottál a futóművön és a féken, hogy elbírjon a teljesítménnyel?

Vagy Münchhausen-rendszerű átalakítás volt? ;-)

2010. ápr. 24. 12:27
 6/13 A kérdező kommentje:
üdv ismét! csak a kasztni maradt a trabantból, szóval nem is nagyon nevezhetjük trabantnak. a motor, a váltó, a kerekek, a futómű, a difi, minden egyedi, más-más alkatrész! és hátsókerék hajtású, + van egy 750-es gsxr motoros is. youtube: trabusa!
2010. ápr. 24. 13:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Szóval ez a Trabusa akar lenni... Úgy tudom, abban egy bizonyos Toyota-típus alkatrészei találhatóak meg eléggé nagy számban. De nem lehetett semmi munka összeházasítani a Trabant vázmaradványával.
2010. ápr. 24. 17:33
 8/13 A kérdező kommentje:
igen, egy toyota mr2-esből vannak a cuccok...
2010. ápr. 24. 18:29
 9/13 anonim válasza:
Hali! Engem érdekelne a swift!! Van valami oldalad ahol meg tom nézni?? És a swift GTI-kről nem tudsz valami jó oldalt? Esetleg, képek, leírások!! Szomszéd havernak meg 323-as mazdája van! Eladó hátsó ablakot nem tudsz esetleg?? Mert egy műanyag van berakva helyette, mert feltörték! Köszi hy
2010. ápr. 24. 23:12
 10/13 A kérdező kommentje:
hello! e-mailben el tudom küldeni a képét, de sajnos mind a 4 gti komplett és nem nagyon szeretném őket szétbontani! a mazda törött, így csak a motorját lehetett felhasználni, és hát szórakozni lehet vele az biztos!
2010. ápr. 26. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!