Elképzelhető hogy gykrsításkor a vezérműlánc csörög?
Tehát először váltás után volt egy kis csörrenő hang. Most már ha 5-be megyek 70-el. Lepadlózom még akkor is hallani egy halk kos csörgést. De minden sebességben hallható ha nyomom neki.
Valós 110 ezer km van benne. Gyári minden.
Valamint vélemény arról hogy csak lánc és vízpumpa csere? Semmi más nem volna kicserélve csak a lánc a vízpumpával. Valamint lánc cserénél kell motorolajat is cserélni? Vagy az nem folyik ki olyankor? Láncot nem kenk a motorolaj?
Komolyan nem hiszem el, hogy szinte az összes autós kérdést felteszik úgy , hogy nem írják meg milyen autóról van szó.
Azt hiszitek mind egyforma? Autó-autó?
Előfordulhat, ugyanis 5-ösben 70-nél lepadlózva lehet a legjobban nyírni az autót, ekkor kapja a legnagyobb terhelést a motor (remélem csak próbából csináltad, és nem mindig így gyorsítol). A szíj, vagy a te esetedben pedig a lánc akkor kapja a nagy pofont, mikor a motor terhelésen van.
Ha leírtad volna, hogy milyen motor legalább, már meg tudnánk mondani, hogy problémás széria e, ugyanis mostanában nagyon vékony láncokat használnak, amik időnap előtt elhasználódnak. Van néhány típus, ahol ez típushiba.
A láncot keni a motorolaj, de a leírt esetben nem a vezérműlánc csörög, hanem a túlterhelt motor szelepeit hallod, amikor az túl nagy előgyújtás miatt kopogósan ég el az üzemanyag.
Majd fogsz még csapágyakat is cserélni, ha sűrűn játszol ilyeneket!
Nem lehet azon szelephézagot állítani de nem is a szelep csörög. Egyedül azt érdemes figyelembe venned amit az 5-ös írt, a többi csak okoskodó hüleség.
De nem sok esélyét látom hogy magad meg tudod javítani itteni válaszok alapján.
Tegnap cseréltem ki a benzinszűrőt. Sajnos még soha nem volt cserélve. 110 ezer km 9 év. Ma mentem vele,nem hallottam semmi csörgést. Igaz nem padlóztam le. De volt mikor már kisebb gyorsításnák is halljató volt.
Leömlő után mikor egybesül a 4 cső egy csőbe, ott van nem sokkal arrébb az a csatlakozó amit szét kellene huznom igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!