Először is szintetikus keverőolajat használj, másodszor ha túl sok olajat kever a benzinhez (kéken füstöl) akkor vagy állítasd be szerelővel vagy egyszerűen ürítsd ki a tartályt és keverd magad a benzint! (5 literhez 1 deci keverőolaj)
2016. szept. 23. 19:47
2/6 anonim válasza:
Full szintetikus olajat vegyél! Ha magad akarod keverni, akkor meg 1:40-es keveréket csinálj!
2016. szept. 24. 06:50
3/6 A kérdező kommentje:
Ok..
De a a baj az arol olajjal ?
Mennyibe kerül egy jó 2T olaj?
2016. szept. 24. 08:33
4/6 anonim válasza:
A jobbak 2 500-3 000,de megéri.A láncfűrész olaj is kiváló bele ,ha szintetikus és minőségi.A szivattyút is ki kell iktatni,hogy ne működjön,ha a tankba keveréket teszel,mert olaj nélkül tönkre megy.Nekem a benzinhez kellett tölteni. Az 1:40 keverékkel 2 hétig 1 L olaj kevés volt nekem.Ez használat függő is.A Castrol Power 1 is ,a Motul scooter is jó.Melyik a legjobb olaj?Na ez nehéz.Maradjunk a szintetikus minőséginél,és hanyagoljuk az ásványi,vagy a rész szintetikust.A motorod is tovább él.Az arol az egyik legrosszabb mit választhatsz.Én, csak begyújtáshoz használnám.
2016. szept. 24. 15:55
5/6 A kérdező kommentje:
Kösz!
2016. szept. 24. 16:01
6/6 anonim válasza:
Simsonba Arol 2T-t használtam sokáig. A legnagyobb baja, hogy sok lerakódást eredményez. Főleg a kipufogóban.
Van egy 50-es Scarabeóm is, abba kizárólag Repsol Scooter Moto 2T-t töltök. 2300Ft/l, mindig itt veszem: [link]
Egyszer kipróbáltam a Simoba is, kevésbé füstölt vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!