Bezártam az autóba a kulcsot, hogy nyissam ki?
Figyelt kérdés
Az autó bezárta magát,és a kocsiba van mindkét kulcs. De szerencsére itthon történt úgyhogy vannak szerszámok.2016. szept. 23. 09:41
1/24 anonim válasza:
Mondjuk ha esetleg leírnad mi ennek a szupertitkos autonak a tipusa,talan tudnank adni hasznalhato tippeket...
2/24 A kérdező kommentje:
Ford mondeo 2001
2016. szept. 23. 09:46
3/24 anonim válasza:
hogy lehet bezárni 1 kulcsot?jó oké bezárta magát.De hogy még a tartalék kulcsot is bezártad??? Hogy sikerült ez az egész?
4/24 dirtboy válasza:
/De hogy még a tartalék kulcsot is bezártad??? Hogy sikerült ez az egész?/
nekem néha bas zakszik az immobiliser,nem tudom a kulcs e a ludas így hát a biztonság kedvérét a pótkulcs is a kocsiban van.
viszont én a kocsit ki tudom nyitni kulcs nélkül is,mert kettő külön távirányítóm van amiből egyet hordok magammal.
5/24 anonim válasza:
hát ha bas*akszik az immobiliser,akkor vagy megnéztetem valakivel vagy kiköttetem a fenébe...
7/24 dirtboy válasza:
/hát ha bas*akszik az immobiliser,akkor vagy megnéztetem valakivel vagy kiköttetem a fenébe.../
azért ez nem ilyen egyszerű hogy megnézetem valakivel meg csak úgy ki köttetem.
8/24 anonim válasza:
azért az sem csak úgy van hogy az autó önálló életet élljen,azt kel hogy csinálja amit én "mondok" neki.
9/24 dirtboy válasza:
ma 12:47
ebben igazad van,én sem így állnék hozzá ha nem ülnék jövőre át egy másikba,ezzel a kocsival még nem tudom mi lesz de nem is izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!