Bezártam az autóba a kulcsot mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy régi ARO-m van pontosabban nem én zártam be hanem az unokám.Belürről lenyomta azt a kis pöcköt és úgy csukta be de a kulcs benne maradt.Ha a pillangó ablakot elkezdem nyomni az egyik oldalán akkor lehetséges hogy el fog fordulni mintha belürről nyitnám?Vagy mit tehetnék még?2015. júl. 5. 22:37
1/7 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valaki tud megoldás és nem szeretné közzé tenni így az interneten kérem el küldené üzenetben?Mert érthető ha nem akarja szétkürtölni.
2015. júl. 5. 22:41
2/7 anonim válasza:
drótot be az ablak résén és azzal probálni a kilincset meghúzni
3/7 anonim válasza:
~1m spárga közepére kötsz egy hurkot amit erösenb húzva tudsz megfesziteni. Az ajtó sarkànál be tudod huzni a spárgát könyedén, rá játszod az ajtónyitóra a hurkot ráhúzodés felfelé húzod. Bonyolultnak tünik de egyszerü. A youtubon keress rá. Nem tudok linkelni mert telefonnal vagyok.
4/7 anonim válasza:
Ha ezek nem mennek akkor lakatos kinyitja sérülésmentesen. Van spéci cucca. Odarak ez ajtó réséhez egy felpumpálható gumipárnát. Addig fújja, amíg nem lesz akkora rés, hogy be tudjon nyúlni valamivel, amivel eléri az ajtó nyito pöcköt. Szerintem másoltass egy kulcsot ezek után, nem kerül sokba.
5/7 anonim válasza:
Na történt valami, vagy ott álltok a kocsi mellett még azóta is.
7/7 anonim válasza:
Az unoka vagyok, ma reggel sikerült kiszedni a kulcsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!