Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bezártam a kulcsot az autóba?

Bezártam a kulcsot az autóba?

Figyelt kérdés
Keresztapám mercijét hoztam haza és megálltam cigiszünetet tartani.A kulcsot benne hagytam,hogy égjen a pozició és magától bezáródott.Mit kezdjek most magammal?Törjem be valamelyik ablakot?
2015. dec. 24. 14:37
1 2
 1/11 anonim válasza:

Én a bolt előtt jártam így ,ugyanígy télen ,a hidegben kabát nélkül.

A telefon nálam volt, felhívtam egy autómentőt, 10 perc alatt ott volt. Fél perc alatt kinyitotta 5 ezerért. Semmiképpen sem törd be az ablakot, várd meg amíg odaérnek.Ha nincs nálad annyi pénz az se baj. Akkor majd kitalálok még valamit! :) Bár akkor hívd fel az egyik családtagodat hogy segítsen.

2015. dec. 24. 14:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Pótkulcs milyen messze van? Ha mást nem, hívd az autoklubot, ők tuti tudnak segíteni.
2015. dec. 24. 14:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Pótkulcs 60km-re van,ha egyáltalán van.Hívtam keresztapámat,keresi otthon.Idillikus karácsony.
2015. dec. 24. 15:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok segíteni, remélem nem lesz túl nagy leba*ás így szentestére :)
2015. dec. 24. 15:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Én kamionnal jártam így a nyáron. Kizárt magától a nyomorult Scania. A legolcsóbb beb.szni az ablakot, így is, úgy is pénzbe fog kerülni már. Ha nincs jobb ötleted, ez a legjobb. A jobb oldalit törd be, vagy ugye kisautónál a hátsót, hogy tudja vezetni, ne vágjon a szél.
2015. dec. 24. 15:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Kiderült,hogy a pótkulcs nagy valószínűséggel a kesztyűtartóban van(Úgy látszik nem csak én vagyok ennyire "sötét" a családban...).Nem is annyira egyszerű betörni egy ablakot mint ahogyan az ember képzeli azt elsőre.
2015. dec. 24. 16:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Sikerült? Régi a járgány? Ha igen bár közel nem egyforma a két autó de próbát megér: húzd fel kilincset,közben nyomd felfele a ajtót és térdelj bele izomból a ajtóba, nekem kinyílt a ajtó a Skoda 120-ba. Mondjuk behorpadt de müködött mivel csak egy picit volt becsukódva.... vagy a hátsó ajtó üvegét törd be... jobb hátsó.
2015. dec. 24. 19:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Nézd meg a videót!!!! Cipőfűző !!! [link]

https://www.youtube.com/watch?v=0eUecyl0L9g

2015. dec. 24. 19:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Sikerült? ;)

Basszus, mondtam, hívd az ótóklubb angyalát! Komoly. Tuti kinyissa rongállás nélkül!

2015. dec. 24. 19:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Sietnem kellett,nem volt idő várni rájuk.Az Ő kocsija,azt mondta törjem be az ablakot.A járgány egy 2006 os clk merci volt,nem igazán lehetett a videóban látható trükköt alkalmazni.Létezik egyáltalán a világon még egyetlen egy olyan személy aki a pótkulcsot a kesztyűtartóban tartja?
2015. dec. 25. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!