Megéri Mitsubishi Eclipset venni?
Jó gépek, nekem a halálos iramban lévő széria utáni tetszik inkább. Van belőle V6-os, 3000 cm^3-es , összkerekes. 210 Le körül van, és elég könnyű hozzá , 1300 kg körül azt hiszem. Igazából ha akarod ezt tudod tuningolni, 3000-es motorban bőven van tartalék, bár nekem elég lenne a gyári is, úgyse tudsz többet kihasználni, ilyen mezei autók közül meg valószínűleg 100-ből 95-öt úgyis lehagysz vele pirosnál, ha ez cél egyáltalán. Szeritem vagány kis autó, és elég egyedi is, kevés van belőle. Én kb. évente kettőt ha látok..
Ez az amúgy, a 3. generációs eclipse:
3-as: összkerekes tudtommal csak az első szériából készült nagyobb széria, gyors a fél eu-s autópiacot átguglizva se nagyon találtam mást. Én svájcban élek, és itt olyan összkerekes autók vannak, hogy besz*rsz. Teljesen ismeretlen Subaruk, összkerekes egyterűk, otthon ilyeneket nem látsz. Van egy kazal régi Lancer is, sima 1,8 szívó, de összkerék.Meg pl. békalámpás Corollából is van egy csomó, persze szinte mind összkerekes, a többit már rég eladták keletre. Viszont Eclipse-t eddig mindössze egyet láttam, azt is japánautós talin, és az is elsőkerekes volt. Pedig ha lenne belőle összkerekes, akkor itt tuti egy csomó lenne belőle!
A kérdésre válaszolván: ha találsz jót jó áron, akkor egy betonbiztos technikát veszel, ami kis törődéssel még az unokáidat is szolgálni fogja. Nem egy elromlósak ezek a Mitsubishik, a kopó/fogyó alkatrészek is normális áron beszerezhetők, hisz Lancer/Galant technika. De, és ez egy nagyon rossz de. Ez egy mifelénk rohadtul nem elterjedt modell, s ezt értem úgy komplett európára. Egy-egy speciálisan a típushoz gyártott alkatrész beszerzése okozhat pár ősz hajszálat, illetve összetörni sem egy túl jó biznisz. Mert raktáron semmi nem lesz hozzá, szinte sehol. Ismerek egy-egy saját kardjába dőlő Mazda Xedos 9 meg Subaru SVX tulajt. Pedig a Subaru svájci, svájcban van, ahol több a Subaru, mint otthon a Suzuki, és mégsem kap hozzá semmit. Amerikából rendelget alkatrészeket. Szóval második autónak okés lehet, maga a technika nem fog letérdelni, de tip-top rendben tartani nem lesz egyszerű.
Szóval tőlünk kérdezed, hogy neked megéri-e megvenni?
Ha van annyi pénzed, én mit bánom???
Csak aztán ne ránk mutogass később! :D
5-ös:
Itt egy összkerekes :
https://www.youtube.com/watch?v=kyKdWJ86niI
Itt egy hátsókerekes (nah én meg ezt nem tudtam h van csak hátsós, ez most engem is meglelepett, ha nem csak elírás..)
Egyébként pont pár hónapja néztem , akkor volt 2db hátsókerekes is a hahu-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!