Mitsubishi Carisma és Skoda Fabia, mi a véleményetek a két autóról?
Figyelt kérdés
Mitsubishi Carisma 1.8 16v GDI 90Kw, benzin, 2004-es évjárat. Skoda Fabia 2.0 8v 85Kw, benzin, 2003-as évjárat. Milyen típushibái vannak, vélemények/tapasztalatok?? Köszönöm2016. szept. 7. 23:58
1/2 joerg válasza:
Négy évig használtam Fabiát, igaz, kisebb motorral, de semmilyen gond nem volt vele. Az alkatrész azért nem olcsó hozzá. Választásnál mindenképpen a járművek műszaki állapota legyen a döntő.
2/2 anonim válasza:
Az a Fabia itthon annyira ritka, hogy a hahu-n nem is találtam ilyet. Biztosan normálisan megy, ez egy régi, bevált motor a VW-nél. Nem hiszem, hogy problémás lenne, a Fabia amúgy sem egy bonyolult autó. A Carisma GDI motorja nem túl szerencsés, sokat hallottam róla, negatív előjellel. A Fabiánál kérdés, hogy tudsz majd eladni később egy nagy benzinmotoros kisautót, ami nem is sportos. de én azt venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!