Fiat Punto 55 vélemények?
Barátnőmnek 4 évig volt a tulajdonában egy Punto 55S. Ez idő alatt szinte semmi gond nem volt vele, pedig városban, télen-nyáron egyfolytában ment. Nem túl erős motor, de városba kiváló, és cserébe 7 alatt fogyaszt. A kasztni 14 évesen sem rozsdásodott, de az alját érdemes alvázvédeni.
A szélvédő karcosodását nem tapasztaltuk, ellenben a mostani Alfa 147-es szélvédője kapott egy pici jégesőt, és 6-8 helyen sérült. Ebben csak az a csúnya, hogy akik mellettem álltak a parkolóban, senkinek nem volt hasonló.
Nekem is 3ajtós 98as Punto 55S-em van. 5,8-6,5 között eszik. No szervo - no extrák. Napi használatban van a kisöreg és komoly hibái eddig nem voltak. Amit az előttem szólók után is megerősíthetek. Kátyút igyekezd kerülni, csomagtartó teleszkóp elfárad (de melyik ilyenkorú autonál nem?), elektronikára gyakrabban kell figyelni, meg az olajat érdemes figyelni.
Ha olyan autót akarsz ami szerethető a vonalai miatt, kicsi, keveset kell rá költeni, de ha kell az sem fog megroppantani anyagilag és kivisz a világból akkor jó választás. (mi 4en most jártuk meg 2 hónapja a Magas-Tátrát, semmi gond nem volt 👌🏻)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!