Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat Punto 55 vélemények?

Fiat Punto 55 vélemények?

Figyelt kérdés
1998 körüli Puntóban gondolkodom. Mik a típikus hibái, és milyen a fogyasztása, megbízhatósága? Van belőle VAN típus is, a TGK., érdemes lenne olyat? Kereskedőnél nagyon beszophatom, ha tőlük venném? :S
2010. ápr. 23. 18:26
1 2
 11/13 anonim válasza:

Barátnőmnek 4 évig volt a tulajdonában egy Punto 55S. Ez idő alatt szinte semmi gond nem volt vele, pedig városban, télen-nyáron egyfolytában ment. Nem túl erős motor, de városba kiváló, és cserébe 7 alatt fogyaszt. A kasztni 14 évesen sem rozsdásodott, de az alját érdemes alvázvédeni.

A szélvédő karcosodását nem tapasztaltuk, ellenben a mostani Alfa 147-es szélvédője kapott egy pici jégesőt, és 6-8 helyen sérült. Ebben csak az a csúnya, hogy akik mellettem álltak a parkolóban, senkinek nem volt hasonló.

2014. jún. 1. 17:11
 12/13 anonim válasza:
Nekem van Punto 55 öm 1997 es Semmi gondom nincs vele. nagyon jó a fogyasztása és hát azt merem mondani nagyon megbizható kis autó. Többször voltam vele hosszu távon 400-500km ert egy nap és szépen tette a dolgát igaz csak 90 km/h val mentem vele dehát 51 lóerővel elég az ilyen hosszu távon.
2016. dec. 26. 16:13
 13/13 Bernat92 válasza:

Nekem is 3ajtós 98as Punto 55S-em van. 5,8-6,5 között eszik. No szervo - no extrák. Napi használatban van a kisöreg és komoly hibái eddig nem voltak. Amit az előttem szólók után is megerősíthetek. Kátyút igyekezd kerülni, csomagtartó teleszkóp elfárad (de melyik ilyenkorú autonál nem?), elektronikára gyakrabban kell figyelni, meg az olajat érdemes figyelni.

Ha olyan autót akarsz ami szerethető a vonalai miatt, kicsi, keveset kell rá költeni, de ha kell az sem fog megroppantani anyagilag és kivisz a világból akkor jó választás. (mi 4en most jártuk meg 2 hónapja a Magas-Tátrát, semmi gond nem volt 👌🏻)

2017. dec. 10. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!