Vélemények egy 2000es Fiat Punto sportignról? 80LE!
ne foglalkozz az előttem szólókkal.
valóban több orafigyelést igényelnek az olasz kocsik, de sokkal szerehetőbbek, hangulatosabbak, használhatóbbak a mindennapokban más nemzetek termékeinél
sportingnál érdemes odafigyelni arra, hogy ne legyen széthajtva a motor, révén 80 lóerővel ilyen könnyű kasztni csodákra képes, szét is van tiporva nagyrészük.
hátrány még, hogy a "csíklámpás" puntó a vetítőlencsés kis hülyeségeivel elég rosszul világít, este majdnem mindig refivel közlekedtem anno az enyémmel.
én amúgy csak ajánlani tudom, kényelmesebb a német társainál, jobban is megy, olcsóbb is hozzá az alkatrész, ha vigyázol rá, akkor meg tönkre sem megy soha.
külön öröm a változtatható rásegítésű szervókormány. gombot megnyomsz, végállásnál megrántod a kormányt, és végigpörög a másik végállásig.
amúgy ha valaki mond nekem 2000-es évjáratú német vagy japán kisautót ennyi pénzért légkondival 2-4 légzsákkal 6sebességes váltóval, az előtt leborulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!