Kezdő krosszmotornak mit ajánlanátok? 4t-t szeretnék ezen kívül nincs még elképzelés. 😊
Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 12:59
2/7 anonim válasza:
Sok mindentől függ.Hány éves vagy?Mennyire vagy benne a motorozásba,crossozásba.Gondoltál a szervizköltségekre is?
3/7 anonim válasza:
2-es, őszintén szerinted a kérdező bele gondolt bármibe is a dologgal kapcsolatban?
Mert az egesz kerdes olyan komolytalan,hogy szerintem csak fogta magat azt kiirt ide valamit mert addig sem unatkozik!
Kb mintha azt kerdeznem ,hogy ebédre ki mit ajanl?
4/7 A kérdező kommentje:
Igen komolyan gondoltam 20éves vagyok motoroztam de utcaival 125.össel 2évet de váltani szeretnék krosszra. Tudom ,hogy kicsit tág a kérdés bocsánat. 😊
2016. szept. 20. 13:59
6/7 anonim válasza:
Ha crosst akarsz nem nagyon számít hogy melyik nagy márkából választasz.(Kawasaki,Yamaha,Honda,Suzuki,KTM).Nagyon hasonló motorok.Az állapot a fontos.Amugy én azt ajánlom hogy elsőre valami versenyendurót vegyél.Jóval olcsóbb a fentartásuk.Persze ha van pénz akkor lehet a cross.Versenyenduró pl.KTM EXC 250 F.De bátran ajánlom a 2t 200-250 és a Gasgas 250-estNagyon jók ezek a kétütemú gépek.Egyszerű szerelés és crosspályán is megálják a helyüket.
7/7 anonim válasza:
Kezdőnek kizárólag 4t-t ajánlanék, sokkal könnyebb vele motorozni, mint egy agresszívabb 2t-vel. Nagyjából mindegy melyik márkát választod, mivel kezdő vagy, nem fogod észrevenni, kihasználni azt a minimális eltérést amivel a különböző márkájú motorok rendelkeznek. Jótanács, krosszmotort csakis vadonatújan vagy 1-2 évesen szabad vásárolni. Mivel ezeket a motorokat rendszeresen karban kell tartani, csak hát ugye 10 tulajdonosból 1 helyezi át ezt elméletből, gyakorlatba.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!