Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kell autót venni?

Hogyan kell autót venni?

Figyelt kérdés

Eddig volt használt és új autóm mis. A használttal egyértelműen szerencsém volt.

Az Újak nem hozták a minimálisan elvárhatót. Az első alkalom, a rutintalanság.

Másodszorra olyan autót vettem, mint a használt volt. Az utastere szétmállott, A motor elkopott a garancia végére.

Minden autót próbáltam márkaszervizben karbantartatni.

Az olajcsere soha nem történt meg. (igaz mindig bocsánatot kértek). Azóta "sufni" műhelybe hordom az autót, de ott a felszereltséggel, hozzáértéssel van néha gond.

Az autószerelés önmagában több szakma, nem tervezem megtanulni.

Megint autó vásárlás előtt állok. Hogyan tovább?

2016. szept. 20. 11:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az ha egy autót negyed annyi futás alatt jobban leélsz az a te szegénységi bizonyítványod.

Biztosíték bármikor kimehet, ez a lényege.

Ha már a szalonban át tudnak vágni akkor óriási balek vagy. Felszereltségi szintek és minden infó elérhető a neten. Használtnál mégjobban becsapnának. Itt nem az autó a kereskedő a hibás.

2016. szept. 22. 07:23
 12/13 veterán vas ***** válasza:

Ha jól értem, volt két egymást követő használtautó vásárlásod, ugyan abból a típusból. Az első, X. km. megtétele után lett kukaérett, a második viszont lényegesen kevesebb futás után hullott szét. Ezt, Te azzal magyarázod, hogy a kereskedő átvágott?

Na de vedd már észre, hogy a Te kezeid között ment szét az autó ment szét az autó, tehát Téged minősít ez a sztori!

Az új autó vásárlás körülményeit pedig egyáltalán nem értem. Nem mindegy, hogy ráncfelvarrásnak vagy esztétikai frissítésnek hívják? Felőlem nevezhetik EVO akármennyinek, vagy fenetudja hányadik generációnak is. Ilyet kérek, és kész.

Kiválasztom a márkát/típust, elmondom milyen színt, milyen felszereltséget szeretnék. Kapok egy árajánlatot, és ha megfelelő akkor megvásárolom.

Mi az, hogy az ismertetőben leírtakat nem tudja a "0"kilométeres autó? :(

2016. szept. 22. 08:50
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Tudomásul vettem, hogy nem vettem észre, hogy a motor alkatrészeket megrágtam, a tenyeremre smirgli nőtt, amióta az aktuális autó van nálam.

Ennek ellenére a pacsik mennek.

Az egyik tanulság, hogy átrendezem az életemet, hogy sokkal kevesebb autó használatra legyen szükségem.

2016. szept. 22. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!