Lehet e közlekedni illetve forgalomba helyezni egy REPLIKA autót?
ha vannak az autónak EU-s homológizációs papírjai, akkor forgalomba helyezhető.
nem egyszerű menet... ;-)
Fogalmatlanka, kicsit vicces, ahogy a tömegközlekedés szót magyarázod.
Tömegközlekedés az, amikor az ember nem saját járművel közlekedik, a 70 kilós valagát 1 tonna vassal cipeltetve, hanem busszal, villamossal, metróval, bármilyen közösségi közlekedési eszközzel teszi ezt.
A villantós fostalicskád, amihez se eszed, se pénzed nincs (ha lenne megvetted volna, és mire beérkezik az országba, azt is tudnád, hogyan papíroztasd le) nem tömegközlekedési eszköz.
Keress olyat, amit más már forgalomba helyezett, vagy csináltasd meg profi céggel.
Magyarországon a forgalomba helyezés szinte reménytelen, de aki profi, az tudja, hogy hogyan lehet külföldöl lepapírozni és behozni az országba.
Szerintem határozottan nem érdemes ilyesmivel foglalkozni. Keress egy szép autót. Políroztasd fel. Egy tip-top autó jobban mutat, mint a legtöbb házi kókány.
Volt lehetőségem (szinte) újszerű szoci autóval beállni durva luxusautók közé. Nagyobb volt a respektje , mint a "luxusautóknak". Ciki volt, hogy kérdezték, hogy hol vettem, hogy csináltam, stb.. Csak a gazdája velem küldte lemosatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!