Hogyan javíthatnák ezen? Mit tegyek most?
Szia, Úgy általánosságban véve nem az autósiskolában lehet megtanulni vezetni, így szerintem ha nincs komoly hiányosságod, akkor néhány óra után próbáld meg újra.
Tedd fel magadnak a kérdést: Megy az útvonal az gyakorlás során? Ha megy akkor a vizsgán is fog.
Sok sikert
Itt a legfőbb hiba az volt, hogy ráfeszültél, többször is.
Ne tedd. Kit érdekel, ha sokat állsz, mert jön a sor?
Várd ki, a hely keresés is ilyen.
Max tovább tart a vizsga, vagy lerövidítik az útvonalat.
Köszönöm a biztatást!
Pénteken mikor gyakoroltunk, kb. hiba nélkül vezettem. Oktatóm is azt mondta, hogy szép nyugottan vezessek, mellékutakon meg parkolóhely kutatás közben mehetek lassabban, erre a vb azt mondta, hogy nem érti miért mentem lassan, mikor ő már onnan látta, hogy nem lesz hely. Erre behúzta hibának azt is, hogy indokolatlanul lassan haladok és darabosan vezetek, pedig ahol lehetett, vagy az út minősége engedte 50 körül mentem. Ettől tartok a következő vizsgán, hogy nem fogok merni lassan menni, parkolókat keresni...Oktatóm azt mondta túl szigorú volt..
Ne keress kifogásokat, inkább előre tekints, a következő vizsgára.
A leírásodból nem úgy tűnt, hogy a vizsgabiztos alapból rossz indulatú volt, de besokallt, az elfogadhatónál bizonytalanabbnak érezte a vezetésedet - ez sajnos vizsgabiztos függő, van aki kevésbé elnéző, a másik engedékenyebb lehet, de ha úgy gondolja, hogy még nem tudsz egyedül alap dolgokat megoldani, akkor megbuktat...
Nem strigulázzák az összes hibát, mert akkor még a rutinos vezetők is lazán kigyűjtenék a 10 hibapontot, ha bizonytalannak érzi a tanulót, s nem engedi át, behúz egy azonnali bukást jelentő hibát.
Nálad is a sok hibát elégelte meg, amit ugyan nem illó módon reagált le, de nem tudsz ellene tenni.
Az oktatóddal át fogjátok beszélni, nem történt katasztrófa, sok hasonló eset van a vizsgákon
Az oktatók ismerik a vizsgabiztosokat, vizsga előtt tőlük érdemes rákérdezni, hogy az aktuális vizsgabiztosnak milyen bogarai vannak (pl lassú haladás esetén)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!