Évekig garázsban állt, majd a műszakin átment autó esetén milyen rejtett buktatók lehetnek?
Figyelt kérdés
Két-három évet garázsban ácsorgó Mazdáról beszélünk, tízéves kor felett, de egyébként kevés kilométerrel és szép állapotban, előtte folyamatosan szervizelve.
Megadhatta magát valami a sok használaton kívül töltött idő során, ami majd a vétel utáni aktív használatban egyszer csak kiderül?
2016. szept. 19. 15:49
11/18 A kérdező kommentje:
Na, mint a helyszínen kiderült, az autó többnyire állt ugyan, de nagyjából havonta megmozgatták picit. Semmilyen magából az ácsorgásból adódó hibája nem volt, amit a szerelő egy megtekintésből és egy próbakörből meg tudott állapítani, az más kérdés, hogy Mazdához illően elkezdtek rohadni a tornyok, ami miatt végül nem hoztam el.
2016. szept. 20. 21:40
12/18 anonim válasza:
Nekünk 5 Mazda van/volt eddig a családban,abból 3 rohadásmentes,a másik kettőnek is ahol rohad,az nem szerkezeti elem.
Keresni kell,vannak olyanok amikkel nincs semmi gond.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon remélem, mert amúgy nagyon vonzanak. Esztétikai rozsdaproblémáktól el tudok tekinteni, de ahogy te is mondod, szerkezeti elem ne rohadjon. A 323 utolsó évjáratait nézem egyébként, számomra egy nagyon vonzó és meglepően korrekt árú használtautó, csak legyen szerencséje az embernek egy rozsdamenteshez.
2016. szept. 20. 23:41
14/18 anonim válasza:
Utolsó elötti évjárat (323F BA) jobb rozsdásodás terén is.
15/18 A kérdező kommentje:
A BA nem tudom, mit jelöl, nem használják ezt a jelölést a hasznaltauto.hu-n sehol. Melyik évjáratra gondolsz, 2002-2003?
2016. szept. 20. 23:52
16/18 A kérdező kommentje:
Bocs, benéztem kicsit, rájöttem, hogy ez még egy korábbi generáció, mint amire én gondoltam. Kinézetre amúgy elképesztő szexi, csak sajnos biztonsági szempontból modern szemmel már nem értékelhető, így nálam ez kilőve.
2016. szept. 21. 00:03
17/18 anonim válasza:
Az 1994-1998 közötti széria.
Ha ugyanezen a fórumon olvasgathatsz róla,sokat írnak arról hogy a maga korában igencsak biztonságos autónak számított a 2 légzsákkal.A töréstesztjei is jobbak mint a korabeli társainak.
Azért 94-ben az 5év/150.000km garancia is elég sokatmondó.
18/18 A kérdező kommentje:
Igen, akkor lehet, hogy biztonságosnak számított, de ma már a négy légzsák is éppen csak alulról nyaldossa a kimondott biztonságosság fogalmát, ennyi alá én nem is megyek. Túl sok meg nem adott jobbkezet láttam ahhoz, hogy nyugodt legyek oldalsó párna nélkül. Köszi azért.
2016. szept. 21. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!