Golf 6 - mik a kérek méretek? Teligumit szeretnék venni felnistol.
Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 11:24
1/7 anonim válasza:
Megnézed most milyen van rajta, oldalán kell lennie méretnek. Olyat veszel télire is, vagy bemész egy kereskedésbe és érdeklődsz milyet ajánlanak.
2/7 anonim válasza:
Ezek szerint nyilván VI. Golfos van.
Van egy egyszerű trükk, hogy meg tudd állapítani. Oda ballagsz az autóhoz, a négy kerék közül kiválasztod a legszimpatikusabbat, leguggolsz, leolvasod a gumi/felni méreteit a gumi oldaláról.
B verzió. Megkeresed a gumira vonatkozó plakettet a csomagtartóban vagy a tank ajtónál.
C verzió google
3/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg 17'és felni van rajta, és nem vagyok az autó mellett sajnos hogy leolvassam.
2016. szept. 17. 11:41
4/7 anonim válasza:
Leírhatjuk neked a gyári gumi méreteket,de az nem jelenti azt,hogy a te autódon is az van.
5/7 anonim válasza:
Hát ha már úgysme tudod, akkor mégiscsak érdemes lesz elsétálni az autóhoz. Ugyanis ha felnistől veszed, akkor érdemesebb lenne venni egy kisebbet. Egy 16-osat. Elsősorban azért, mert télre nem kell túl nagy meg szép felni, másodsorban pedig sooookkal olcsóbb a 16-os gumi és felni is, mint a 17-es.
6/7 A kérdező kommentje:
Felnistol szeretnék venni. Az autó 2010es, Golf 6, 1.6os benzines, BiFuel változat. Jelenleg 3 országgal vagyok távolabb az autotol:)
2016. szept. 17. 22:26
7/7 anonim válasza:
szerintem a Golf 16-os gyári mérete 205/55/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!