Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem 4 db Avon márkáju...

Vettem 4 db Avon márkáju téligumit. Van valakinek tapasztalata hogy milyen minőségü, vagy hallott e valamit róla?

Figyelt kérdés
2015. nov. 23. 08:59
 1/6 vatafak ***** válasza:
53%
Avon???? hát az meg mi a rekettye ? ránctalanítós téligumi, mik vannak :P
2015. nov. 23. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Háhá első,nagyon frappáns......

Az Avon egy nagyon jó gumi gyártó cég,elsősorban az autó és motor sporthoz gyárt abroncsokat!

Az utcai gumijait ugyan nem ismerem,de a fentiek alapján nem lehet rossz!!

2015. nov. 23. 09:38
 3/6 vatafak ***** válasza:
52%
hát jó hülye nevet választottak...bár biztos azé' mer jól megy a hAVON...háhááá
2015. nov. 23. 09:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Tréfa répa volt a reggeli,vagy te vagy Humor Herold fia?!?
2015. nov. 23. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:
vatafak, lehet, hogy fura neve van, de ettől függetlenül nem az Osanos gumiabroncs kategória. Komoly múlttal rendelkező márka. Bár az utcai gumijaikat én sem ismerem, de szerintem sem lehet rossz, kiindulva abból, hogy versenyautókat láttak és látnak el gumikkal.
2015. nov. 23. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Pontosan. Aki jártas ebben a témában, az tudja, hogy versenyautókra gyártanak gumikat. Ha azokra jó, akkor szerintem egy utcai autó igényeit is kielégíti :D
2015. nov. 23. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!