Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 320d M pakett touring?

BMW 320d M pakett touring?

Figyelt kérdés

Első kocsinak jó lesz?:D (E46)

Nem kérek hülyegyerekes válaszokat... Lány vagyok.:)

2016. szept. 15. 18:31
1 2
 11/20 walk w1th mee ***** válasza:

utolsó te egy kamuvagy:D

hihető a szöveged

2016. szept. 18. 23:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Semmiképp se lányos autó. Jó kit érdekel hogy ki mit mond de akkor is azt fogják mondani hogy biztos hogy a palidé. Ez nem hülyegyerekes válasz hanem ilyenek az emberek.

A másik hogy minek egy ilyen közepes méretű autó ami belülről viszont olyan szűk mint egy alsóközép kategóriás autó? Ráadásul hátsókerekes és jön a tél.

Azt is tudod hogy nem olcsó fenntartani? Az is hogy sok olcsó roncsot kínálnak eladásra és hiába csábító az áruk nem szabad őket megvenni? Jön fel a fényezés alatt a rozsda aztán majd tavasszal nézheted mi lett a szééép autódból és a sok km miatt már sok drága cserés alkatrésze van amit az előző gazdája nagyvonalúan rád fog hagyni? Nem hiába olcsók egyes autók.

Meg nem viccből nagyon drágák még mindig a jó állapotúak ebből az autóból. Úgy értem alsó hangon 1.5-1.8 milka de azokra is kell valamennyit még költeni.

Ezt az egészet gondold át még egyszer.

2016. szept. 19. 21:30
 13/20 BiTOPro97 ***** válasza:

walk w1th mee

:DDDD

Kis hamisan vádaskodó. :)

Franc de ez van, más téren meg rosszabbul állók. ;) Ja nem az, és ott. ;)))

Nyugati fizetésem van, és örökség is a nyakamba hullt. Bár utóbbi helyet inkább a rokonom szeretném visszakapni.

2016. szept. 20. 06:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a cicababa szoval nekem jo:D es igen hatsokerekeset akarok:DD
2016. szept. 20. 19:01
 15/20 A kérdező kommentje:
De mondtam mar hogy ilyenunk van szoval nem veszek... Nem fogok roncsot kifogni:D es egyaltalan nem draga fentartani!:)
2016. szept. 20. 19:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha nem költesz rá és hagyod lepukkanni az tényleg nem drága sőt ingyen van. Itt egy másik kérdésben valaki írta hogy félmillióért akar ilyet venni és abból indultam ki mert hát az tényleg roncs és csoda ha nem esik szét a rozsdától vagy egyáltalán beindul és egyenesen megy. Azért még mindig 1.5-1.8 milla egy normális állapotú ebből.
2016. szept. 20. 20:40
 17/20 BiTOPro97 ***** válasza:
A BMW ha nem új vagy újszerű egy komoly "pénztemető" egy autó és egy drága élvezeti cikk keveréke.
2016. szept. 20. 22:32
 18/20 anonim válasza:

Nekem volt E46 320D-m, igaz sedan. (most ugyanez van E90-ben, meg "játszósnak" egy sorhatos E85).

Mondták itt előttem is az okosságot, szóval a vásárlásnál nagyon oda kell figyelni. Próbálj nem sérültből javítottat venni, mert a rozsda nagy barátja (karosszériázás nem olcsó). Turbó, porlasztócsúcs két időzített bomba benne. Nem kell félni tőle, de rakj rá félre pénzt hogyha beüt a baj ne legyen harakiri. Dízelnél még amire figyelj az a szívósori pillangószelep! Ha el van hanyagolva akkor óriási károkat tud okozni (legegyszerűbb ha "ledugóztatod" - ha az előző tulaj még nem tette meg). Meg a kartergáz szűrőre is figyelj (az is olyan alkatrész ami filléres ahhoz képest hogy milyen károkat tud okozni). Ugyanez a helyzet a futóművel: 3-5ezer Ft egy futóműállítás, gondolom jelentőségét nem kell részleteznem, ezért a pénzért meg tényleg hülyeség spórolni rajta.

Az M pakett nagyon szép, viszont az M futóművet nem erőltetném, sokat elvesz az utazási komfortból (bár az élvezethez meg sokat rak)

Amúgy első kocsinak kiváló a 320d-s E46, csak vigyázz mert függővé tesz, pár év és már nincs visszaút, már nem az lesz a kérdés hogy "milyen autó legyen a következő?", hanem hogy "melyik BMW?"

2016. szept. 20. 23:33
 19/20 BiTOPro97 ***** válasza:

Én már BMW-zsét szértő szerelővel kezdtem.

"Amúgy első kocsinak kiváló a 320d-s E46, csak vigyázz mert függővé tesz, pár év és már nincs visszaút, már nem az lesz a kérdés hogy "milyen autó legyen a következő?", hanem hogy "melyik BMW?" +1

Én 2011-es 740d után nem bírtam kilépni a BMW kívül, most ami napi szinten van használva egy 2011-es - hát igen 4-5 évesen adják el - 550xi sedan nem az én színem ez ami kívül belül van, de jól áll neki. Meg amikor biztosan oda kell érni időre arra van egy új hármas sor 6-os kombi. Egy sor négyes meg újszerű állapotban átvettek tőlem családon belül. Egy négy-ötéves M6 még nagyon elférne. ;)))

2016. szept. 20. 23:46
 20/20 BiTOPro97 ***** válasza:

Én már BMW-zsét székértő ajánlott szerelővel kezdtem.

Fiat Regata Weekendben jó volt turkálni. De ide komoly hozzáértés és műszerpark kell. Én meg humán érdeklődésű is vagyok.

2016. szept. 20. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!