BMW 320d M pakett touring?
Első kocsinak jó lesz?:D (E46)
Nem kérek hülyegyerekes válaszokat... Lány vagyok.:)
utolsó te egy kamuvagy:D
hihető a szöveged
Semmiképp se lányos autó. Jó kit érdekel hogy ki mit mond de akkor is azt fogják mondani hogy biztos hogy a palidé. Ez nem hülyegyerekes válasz hanem ilyenek az emberek.
A másik hogy minek egy ilyen közepes méretű autó ami belülről viszont olyan szűk mint egy alsóközép kategóriás autó? Ráadásul hátsókerekes és jön a tél.
Azt is tudod hogy nem olcsó fenntartani? Az is hogy sok olcsó roncsot kínálnak eladásra és hiába csábító az áruk nem szabad őket megvenni? Jön fel a fényezés alatt a rozsda aztán majd tavasszal nézheted mi lett a szééép autódból és a sok km miatt már sok drága cserés alkatrésze van amit az előző gazdája nagyvonalúan rád fog hagyni? Nem hiába olcsók egyes autók.
Meg nem viccből nagyon drágák még mindig a jó állapotúak ebből az autóból. Úgy értem alsó hangon 1.5-1.8 milka de azokra is kell valamennyit még költeni.
Ezt az egészet gondold át még egyszer.
walk w1th mee
:DDDD
Kis hamisan vádaskodó. :)
Franc de ez van, más téren meg rosszabbul állók. ;) Ja nem az, és ott. ;)))
Nyugati fizetésem van, és örökség is a nyakamba hullt. Bár utóbbi helyet inkább a rokonom szeretném visszakapni.
Nekem volt E46 320D-m, igaz sedan. (most ugyanez van E90-ben, meg "játszósnak" egy sorhatos E85).
Mondták itt előttem is az okosságot, szóval a vásárlásnál nagyon oda kell figyelni. Próbálj nem sérültből javítottat venni, mert a rozsda nagy barátja (karosszériázás nem olcsó). Turbó, porlasztócsúcs két időzített bomba benne. Nem kell félni tőle, de rakj rá félre pénzt hogyha beüt a baj ne legyen harakiri. Dízelnél még amire figyelj az a szívósori pillangószelep! Ha el van hanyagolva akkor óriási károkat tud okozni (legegyszerűbb ha "ledugóztatod" - ha az előző tulaj még nem tette meg). Meg a kartergáz szűrőre is figyelj (az is olyan alkatrész ami filléres ahhoz képest hogy milyen károkat tud okozni). Ugyanez a helyzet a futóművel: 3-5ezer Ft egy futóműállítás, gondolom jelentőségét nem kell részleteznem, ezért a pénzért meg tényleg hülyeség spórolni rajta.
Az M pakett nagyon szép, viszont az M futóművet nem erőltetném, sokat elvesz az utazási komfortból (bár az élvezethez meg sokat rak)
Amúgy első kocsinak kiváló a 320d-s E46, csak vigyázz mert függővé tesz, pár év és már nincs visszaút, már nem az lesz a kérdés hogy "milyen autó legyen a következő?", hanem hogy "melyik BMW?"
Én már BMW-zsét szértő szerelővel kezdtem.
"Amúgy első kocsinak kiváló a 320d-s E46, csak vigyázz mert függővé tesz, pár év és már nincs visszaút, már nem az lesz a kérdés hogy "milyen autó legyen a következő?", hanem hogy "melyik BMW?" +1
Én 2011-es 740d után nem bírtam kilépni a BMW kívül, most ami napi szinten van használva egy 2011-es - hát igen 4-5 évesen adják el - 550xi sedan nem az én színem ez ami kívül belül van, de jól áll neki. Meg amikor biztosan oda kell érni időre arra van egy új hármas sor 6-os kombi. Egy sor négyes meg újszerű állapotban átvettek tőlem családon belül. Egy négy-ötéves M6 még nagyon elférne. ;)))
Én már BMW-zsét székértő ajánlott szerelővel kezdtem.
Fiat Regata Weekendben jó volt turkálni. De ide komoly hozzáértés és műszerpark kell. Én meg humán érdeklődésű is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!