BMW 320d M pakett touring?
Első kocsinak jó lesz?:D (E46)
Nem kérek hülyegyerekes válaszokat... Lány vagyok.:)
Úhh de szívesen megismernélek egy leendő BMW-s csaj :D
Ha gondolod írj rám :)
Amúgy minden képen szerelővel menj el, vagy vizsgáltasd be, mert egy dieselnél elég költséges lehet ha valami elromlik, vagy ha valamit eltitkolnak előled.
benzines és nem is 4hengeres...
azt se vennék.
BMW= 6 henger vagy több.
Ez csak az én véleményem, foleg harmasbol.
én tegnap vettem csak limuzint:D
de jól nézd meg kitől veszed...
#7 Jól írja.
És baromira át kell nézni. És tényleg drága fenntartani ha használod is, és nem csak haverkodsz, meg ilyenek vele.
Én is sor hat mániás vagyok, erre F60-as V8-as 550xi-vel járok. Nos ez minden téren eszi a pénzt. De ez egy luxus kiadás, azért mert egyetemen is tanulók meg dolgozom is, és jól keresek. Van mostani sor hat komi is de az új, a munka miatt is kell, mert a 550xi-vel nem lehet határidőre menni sehova két és félszáz ezer kilométer környékén, csak ahol félre lehet állni és taxit hívni. Van vontatót ha több idő van. Más alatt már adta fel BMW.
Ez a dízel benzin, pont a BMW-nél a legkevésbé élesen kijövő kérdés. 2011-es 740d is ment szépen, itt a súly lóerő arány fontosabb, és az is előzések miatt főleg.
A-pontból, B-pontba a sor négy is elvisz szépen téged is meg kasznit is, előzni is fogsz tudni mert ahhoz a hármas BMW-hez elég erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!