Van egy 50-es robogóm! Az ismerőseim mindig mondják, nehogy állatkodjak vele. Mire értik ezt?
Akkor halsz meg ha nem figyelsz. Vagy túl gyorsan mész és kiugrik valami/valaki eléd és nincs időd reagálbi. Egyébként meg ha fèlsz a motorozástól akkor nem érzed át a szellemiségét. Én ha elindulok sose jut eszembe hogy bajom . Az érzésért megyek. Pedig már volt hogy estem.... És utána se fèlek mivel tudom hogy vele jár. 3-szor estem. Egyszer kijöttek elém. Ott is hagyott a kocsis pedig stop táblája volt. Ha haver nem lett volna ott magamtól nehezen áltam volna fel. Kb 80-al mentem főuton... Nem lett bajom csak leblokkoltam eséa után...2-szer meg úgyetlenségből estem XD. És 1,5 èv alatt enyi...
Tehát szerintem aki a veszélyt látja a motorozásban meg fèl tőle az hagyja......
Én is sok balesetről hallok és ismerek is olyat aki 3 hónapig volt korházban. Mèg is motorozik.
Azt meg el kell fogadni hogy a kocsisok lesz*rnak... Ès pont az a gond hogy megforduk a fejedben az hogy érdemes-e elindulnod. Nekem sose fordul ez meg a fejenbe...
Amikor csak időm engedi motorozok :) .
Ja és csak mondom két fajta motoros létezik aki már esett èa aki esni fog ;) . Nem az a baj ha elesel hanem az ha nem tudsz magadtól felálni.Mi mindig ezt mondjuk :) . Tehát ha akarsz motorozni ne félj tőle. Ha meg nem akkor hagyd .... A te döntésed :) ;) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!