Igaz az amit az ismerőseim mondanak?
A 93-as évjáratú 1.9 TD 75 lóerős autómat akarom lecserélni.
Már ki is néztem egy autót a szomszéd városunkban van egy eladó 2003 évjáratú 2.0 dízel Toyota avensis.
Az ismerőseim le akarnak beszélni róla mert szerintük a japán autókkal szívás az élet, 2X annyiba kerül az alkatrész mint egy hasonló kategóriájú autóhoz,túl vannak árazva.
Azt javasolják inkább vegyek valami németet,mert a német autók minőségi autók.
A kérdésem az lenne ,hogy tényleg igaz amit az ismerőseim mondanak ,hogy nem jók a japán autók,mert drága őket fenntartani emiatt nem éri meg japán márkájú járgányt venni?
Pedig nekem nagyon megtetszett az avensis.
Én csak tapasztalatot tudok mondani: nálunk a családban mindig Nissan volt. Ami most van az egy 12 éves Almera, van benne 180 ezer km, új kora óta nálunk van.
A mai napig olajcserén, meg ilyen jellegű dolgokon kívül nem kellett semmit sem csinálni vele. Ergo elképzelhető, hogy ha majd egyszer kelleni fog, akkor az kicsit drágább lesz, de minden jel arra utal, hogy erre nem gyakran lesz szükség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!